Oddvar S. Kvam

Kvam vant komponistkonkurranse

Oddvar S. Kvam vant finalen i den internasjonale komponistkonkurranse i Sør-Korea med verket «Moods». Premien var på rundt 20.000 kroner

Kalender

Live Tuesday: Mary and the Moon

29/11/2022 Kl. 19:00

Oslo

Operapub i Teaterkjeller’n 30. nov.

30/11/2022 Kl. 21:00

Oslo

Opera for barna – I gudenes rike

01/12/2022 Kl. 11:30

Oslo

Konkurransen ble arrangert av den sørkoreanske samtidsmusikkforeningen The 20th Century Music Society for Korea, og Kvam var i finalen med fire andre komponister, fra henholdsvis USA, Italia, Sør-Korea og Israel.

Kvam vant sin første komponistpris i 1966 for et verk for mannskor og orkester. Senere har han vunnet flere priser i NRKs årlige komposisjonskonkurranser for korverk. I 1995 vant han Norges Korforbunds komposisjonskonkurranse med "Familieliv". Kvam har også skrevet flere orkesterverk, klaververk og kammermusikk, og det er blitt utgitt flere plater med hans verk.

Kvam har også hatt ledende stillinger i Filharmonisk Selskaps styre, Norsk Komponistforening, Ny Musikk, Norsk kulturråd og Foreningen Norske Kordirigenter.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.

Stillinger

Daglig leder

Sørnorsk jazzsenter

Programplanlegger

Stavanger Symfoniorkester

Administrerende direktør

Stavanger Symfoniorkester

Rådgiver kommunikasjon og marked

Norske Kulturarrangører

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev