Bergljót Jónsdóttir (Foto: Eija Mäkivuoti)

Kultursamarbeid mellom Norden og Baltikum

Det Nordiske ministerrådet satser på samarbeid med de baltiske statene og har satt av 1,5 millioner Euro til et nytt mobilitetsprogram.

Kalender

Ary Morais & Band @ Drammens Teater 4. feb

04/02/2023 Kl. 15:00

Viken

Lørdagsopera 4. februar

04/02/2023 Kl. 15:30

Oslo

Fransk musikksalong à la 1720

05/02/2023 Kl. 18:00

Oslo

Det nordiske mobilitetsprogrammet åpner i februar 2009 for deltakere fra Estland, Latvia og Litauen.
Formålet er å tilby et forum for kunstnere og kulturaktører i regionen. Programmet blir organisert og finansiert av både de nordiske og baltiske landene, og de baltiske landene deltar i programmet på samme vilkår som de nordiske.
Med det innledes en ny fase i kultursamarbeidet mellom Norden og Baltikum, hevder Kulturkontakt Nord i en pressemelding.
– Programmet gjør det mulig for profesjonelle kunstnere og kulturaktører å knytte kontakter, samarbeid og lære av hverandre, sier direktør i Kulturkontakt Nord, Bergljót Jónsdóttir.
Mobilitetsprogrammet for kultur gjelder i årene 2009-2011 og blir administrert av Kulturkontakt Nord, med sekretariat i Finland. Det vil bevilge bidrag til lange og kortvarige nettverk, nordiske og baltiske residenssentre samt til studiereiser med mer.
For mer informasjon og søknadsskjema, se denne lenken.
Det er Kulturkontakt Nord som melder dette.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev