Ketil Bjørnstad

Ketil Bjørnstad blir festspillkunstner

Festspillkunstner for Festspillene i Nord-Norge 2003 blir Ketil Bjørnstad. – Det blir spennende, og jeg takket umiddelbart ja da jeg fikk forespørselen, sa Bjørnstad på pressekonferansen i forbindelse med offentliggjøringen.

Kalender

Han har tidligere opptrådt under festspillene i Nord-Norge, men aldri som en av hovedkunstnerne.

Bjørnstad har allerede skrevet de første notene på det som kan bli neste års hovedverk, men han er ikke bare tiltenkt å framføre musikk.

— Bjørnstad er som kjent en allsidig kunstner, og har mange bokutgivelser bak seg. Dermed er det duket for litterære opplevelser også under neste års festival, heter det i en pressemelding fra Festspillene i Nord-Norge.

Bjørnstad vurderer for tiden hvem som kan være aktuell å ha med seg nordover til neste års festspill. I år framførte han «Grace» sammen med Anneli Drecker, som for øvrig er aktuell med en prestisjefylt opptreden i forbindelse med åpningen av Biblioteket i Alexandria.

Den 16. oktober vil hun og Bit 20 Ensemblet opptre under den historiske begivenheten, som opprinnelig skulle funnet sted i februar, men ble utsatt på grunn av den ustabile situasjonen i Midt-Østen.

— Festspilloppdraget er en flott anledning til å dra fram nye spennende navn i kombinasjon med mer kjente artister og kunstnere, sier Bjørnstad.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Førsteamanuensis i klaver

Norges musikkhøgskole (NMH)

Innholdsprodusent digital formidling

Festspillene i Bergen

Daglig leder

Ung i Kor Nord

Kommunikasjonssjef

Stormen Konserthus KF

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev