Ketil Bjørnstad

Ketil Bjørnstad blir festspillkunstner

Festspillkunstner for Festspillene i Nord-Norge 2003 blir Ketil Bjørnstad. – Det blir spennende, og jeg takket umiddelbart ja da jeg fikk forespørselen, sa Bjørnstad på pressekonferansen i forbindelse med offentliggjøringen.

Kalender

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Iskald Sound + Akuvi + Eben Jr.

15/08/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Han har tidligere opptrådt under festspillene i Nord-Norge, men aldri som en av hovedkunstnerne.

Bjørnstad har allerede skrevet de første notene på det som kan bli neste års hovedverk, men han er ikke bare tiltenkt å framføre musikk.

— Bjørnstad er som kjent en allsidig kunstner, og har mange bokutgivelser bak seg. Dermed er det duket for litterære opplevelser også under neste års festival, heter det i en pressemelding fra Festspillene i Nord-Norge.

Bjørnstad vurderer for tiden hvem som kan være aktuell å ha med seg nordover til neste års festspill. I år framførte han «Grace» sammen med Anneli Drecker, som for øvrig er aktuell med en prestisjefylt opptreden i forbindelse med åpningen av Biblioteket i Alexandria.

Den 16. oktober vil hun og Bit 20 Ensemblet opptre under den historiske begivenheten, som opprinnelig skulle funnet sted i februar, men ble utsatt på grunn av den ustabile situasjonen i Midt-Østen.

— Festspilloppdraget er en flott anledning til å dra fram nye spennende navn i kombinasjon med mer kjente artister og kunstnere, sier Bjørnstad.

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev