Fe-Mail: "Blixter Toad" (Apshodel, 2006)

Fe-mail-fristelser

Duoen Fe-mail er på lanseringsturnè for sitt nye album «Blixter Toad», som er gitt ut på etiketten Asphodel i USA. Fredag 28. lander de på Fabrikken i Oslo, og de gir flere gode grunner til å stille opp. Det blir også siste gang Fe-mail opptrer i sitt nåværende konsertformat.

Kalender

Ivan Mazuze Band

24/10/2020 Kl. 19:00

Viken

Kampenjazz: Skarbø Skulekorps

25/10/2020 Kl. 20:00

Viken

Karethe Eriksen // Hos Solveig

31/10/2020 Kl. 19.00 og 21.30

Viken

På Fabrikken blir det vist helt nye videoer som er laget til låter fra «Blixter Toad».

Videre lover Fe-mail, i en e-mail:

«Vi auksjonerer bort svært sjeldne og ettertraktede plater, (inntektene går til Natur og Ungdoms arbeid mot oljevirksomhet i Barentshavet):

* Voluptuous Vultures i etset metallboks, inneholder en spesiallaget plakat av Lasse Marhaug som viser Fe-mail som zombier + en 10″ vinyl. Denne selges for 150$ fra plateselskapet. Selges til høystbydende over 600 kr.
* Ett eksemplar av førsteopplaget av den legendariske Syklubb fra Hælvete på rosa vinyl! En ubrukt ekstrakopi tatt ut fra vår egen platehylle. Selges til høystbydende.»

Fe-Mails releaseturné har vært i regi av Ny Musikk, og har også ført dem til Tromsø og Tronmdheim. I den nære fremtid ser det ellers ut til at duoen først og fremst vil jobbe sammen i utvidede konstellasjoner, der opptredener med Lotta Melin og Enslaved er noe av det som står på programmet fremover.

Les et helt ferskt intervju med Fe-mail i lenkene under. Konserten, med videovisning og plateauksjon, finner sted på Fabrikken fredag 28. april. Lørdag spiller Fe-mail på Tou Scene i Stavanger.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Førsteamanuensis II i klarinett

Norges musikkhøgskole (NMH)

Førsteamanuensis i musikkvitenskap

NTNU – Institutt for musikk

Kulturhusleiar

Sogndal kulturhus

Salgs- og publikumsansvarlig

Arktisk Filharmoni

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev