Bergen Filharmoniske Orkester - fioliner (foto: Eirik Reitan)

DnB NOR sponser Bergen-Filharmonien

DnB NOR og Bergen Filharmoniske Orkester (BFO) har inngått en treårig generalsponsoravtale med en total verdi på ni millioner kroner. Avtalen har som formål å bistå i arbeidet med å lansere BFO internasjonalt i perioden 2006 – 2008.

Kalender

Operagalla

09/08/2020 Kl. 19.00

Oslo

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Pressemelding fra Bergen Filharmoniske Orkester:

«DnB NOR og Bergen Filharmoniske Orkester har inngått en treårig generalsponsoravtale med en total verdi på ni millioner kroner. Avtalen har som formål å bistå i arbeidet med å lansere Bergen Filharmoniske Orkester (BFO) internasjonalt i perioden 2006 – 2008.

DnB NOR vil gjennom avtalen profileres som generalsponsor for BFO og vil bruke orkesteret i sin internasjonale virksomhet.

Avtalen er den største DnB NOR har inngått på kulturområdet i Bergen og den største BFO har inngått noen gang. Avtalen gir DnB NORs kunder og ansatte tilgang til orkesterets konserter i inn- og utland. Bergen Filharmoniske Orkester er, i tillegg til å være Norges klart eldste orkesterinstitusjon, et orkester som under ledelse av sin dynamiske amerikanske sjefdirigent Andrew Litton, er i ferd med å styrke sin internasjonale profil gjennom økt turnévirksomhet. Sponsoravtalen med DnB NOR muliggjør en slik økt satsning. Orkesteret gjennomførte våren 2005 en svært vellykket turné i Europa og var årets residensorkester i Wien Konzerthaus. Nye turneer er under planlegging for de neste årene.
Avtalen ble offentliggjort som en gave til Bergen by av konsernsjef Svein Aaser under en tilstelning i Håkonshallen i anledning DnB NORs 150 års tilstedeværelse i Bergen 25. november. Mottaker var ordfører Herman Friele som så overrakte gaven til styreformann Pål Lorentzen i Bergen Filharmoniske Orkester.»

Stillinger

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Festivaldirektør

Nordland Musikkfestuke

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev