Dans for voksne - illustrasjon

Dans for voksne med gratis circuit bending-workshop

Workshopen vil finne sted over fire dager i midten av desember. Audun Eriksen vil lede denne workshopen. – Det hele er latterlig enkelt og krever ingen forkunnskaper, skriver Dans for voksne. Det er plass til maksimalt ti personer, påmelding skjer til Dans for voksne.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Dette er teksten Dans for voksne presenterer workshopen med:

«Cirquit bending består i å ta en fungerende elektronisk duppeditt som lager lyd, f.eks. en gammel radio, en leke eller til og med et postkort med lyd, og kobler på litt kabler og elektroniske komponenter. På den måten frembringer man med litt prøving og litt flaks en haug med lyder man ikke hadde tenkt seg kunne komme ut av dingsen.

Med noen brytere og skruknotter kan lyden kontrolleres, og vips, har man et musikkinstrument særlig egna til støy. Wolf Eyes og Jessica Rylan er bare noen av artistene som bruker bøyde ting i oppsettet sitt. Gert Jan Prins gjør det også, men jobber rytmisk. Steims Crackle Box og Bugbrands Weevil er begge bøyde mini-forsterkere. 

Det hele er latterlig enkelt og krever ingen forkunnskaper. Vi jobber ved å prøve oss fram og kanskje ødelegge et par dingser før ting fungerer.

Vi sikter oss inn på at workshopen er gratis, og at vi stiller med det grunnlegende materiellet, men at folk må kjøpe loddebolt og evt. spesielle deler sjøl.

Audun Eriksen har holdt tilsvarende workshops i Trondheim og Bergen.

Eriksen er herved avslørt som en av folka bak det mystiske og legendariske trondheimsbandet The Four, og har også spilt med bl.a. John Hegre.»

Interesserte kan sende mail til Dans for voksnes Harald Fetveit på denne mailadressen: hfetveit@c2i.net. Dans for voksne har disse hjemmesidene.

Stillinger

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Programmedarbeider

Safemuse – Safe Havens For Artists

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev