Musikalartist Mari Lerberg Fossum er en av de du møter i serien 2 meter unna (Foto: Christiania Teater)

Digital intervjuserie fra Musikkteaterforum

Hva er det som gjør scenekunstlivet og musikkteateret verdt å satse på? Musikalartister snakker om faget og kunstformen i serien «2 meter unna».

Kalender

Flagstad – The Opera VERDENSPREMIERE

11/06/2021 Kl. 18:00

Innlandet

Regimentets Datter av Gaetano Donizetti

11/08/2021 Kl. 19.30

Viken

Judith Hill

15/10/2021 Kl. 19:00

Viken

Musikkteaterforum, interesseorganisasjonen for 370 av landets musikalartister, har denne uka satt i gang en ny digital intervjuserie, kalt 2 meter unna. Åtte musikalartister, åtte mandager, hver mandag kl. 20.00, vil artistene samtale med regissør Johan Osuldsen om arbeidsliv og karriere, før en intim musikalsk opplevelse, som Musikkteaterforum beskriver det i pressemeldingen.

Hva skal til av kompetanse og kontinuerlig trening og øvelse for å holde seg aktiv og interessant gjennom et helt yrkesliv? Hva trigger en til å stå i et arbeidsliv som frilans scenekunster og selvstendig næringsdrivende, som er realiteten for de fleste innen kunstformen? Hva er det som gjør scenekunstlivet og musikkteateret verdt å satse på? Dette er i følge arrangøren noen av spørsmålene som vil diskuteres i intervjuene. Publikum møter åtte ulike stemmer med hver sin tilnærming til faget, og «med hvert sitt tankesett og motivasjon for utøvelse, men hvor alle nærer samme kjærlighet og respekt for kunstformen», skriver arrangøren.

Serien startet opp mandag 20. april kl. 20.00 med Jannike Kruse, og fortsetter til og med mandag 8. juni. De syv neste ukene er det musikalartistene André Søfteland (27. april), Hans Marius Hoff Mittet (4. mai), Heidi Ruud Ellingsen (11. mai), Sindre Postholm (18. mai), Mari Lerberg Fossum (25. mai), Erik-André Hvidsten (1. juni) og Mathias Luppichini (8. juni).

De som står bak og er med på sendingene, er Petter Sørlie Kragstad / Erlend Skomsvoll på tangenter, Hans Einar Apelland på lyd, og idé, manus og intervjuer er Johan Osuldsen. Sendingene er produsert av Musikkteaterforum i samarbeid med Ave Productions.

Strømmingene av intervjuene ser du her.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Stillinger

Videoprodusent

Den Norske Opera & Ballett

Solo SLAGVERK m/pl.til pauker

Arktisk Filharmoni

Prosjektleder

Kulturkollektiv Bodø

Programmedarbeider

Safemuse – Safe Havens for Artists

Hovedinstrumentlærer trompet

Musikk på Majorstuen skole/ Musikkskolen Barratt Due

Hovedinstrumentlærer tuba

Musikk på Majorstuen skole/ Musikkskolen Barratt Due

Samspill/ interpretasjon klaver

Musikk på Majorstuen skole/ Musikkskolen Barratt Due

Leder for strykeorkester aldersgruppen 8-12

Musikk på Majorstuen skole/ Musikkskolen Barratt Due

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev