Vinterjazz-Some-18

Østnorsk Jazzsenter ser etter ny daglig leder

Østnorsk Jazzsenter er et regionalt produksjons- og kompetansesenter for jazzmusikk, som har hele øst-Norge som arbeidsfelt. Nå søker de etter ny daglig leder fra sommeren av.

Kalender

Toner og Tanker på Malerhjemmet

03/12/2023 Kl. 16.00

Viken

Candlelight: A Tribute to Ludovico Einaudi

09/12/2023 Kl. 17:00

Oslo

Candlelight: A Tribute to Ludovico Einaudi

09/12/2023 Kl. 19:00

Oslo

Candlelight: A Tribute to Ludovico Einaudi

09/12/2023 Kl. 21:00

Oslo

Østnorsk Jazzsenter er et regionalt produksjons- og kompetansesenter for jazzmusikk. Senterets formål er å tilrettelegge for formidling av jazz og beslektede musikkformer samt å spre kunnskap om og øke forståelsen/interessen for denne typen musikk i fylkene Østfold, Vestfold, Telemark, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold og Telemark. Senterets primæroppgaver er musikkformidling og -produksjon, informasjonsvirksomhet og opplæringsvirksomhet.

Østnorsk Jazzsenters nåværende daglig leder avslutter dessverre sitt engasjement i løpet av juni måned, og senteret er derfor på utkikk etter ny daglig leder. Arbeidsfeltet er variert og spennende med ansvar for plan- og økonomistyring, daglig drift og organisasjonsutvikling samt senterets primæroppgaver innen formidling, opplæring og informasjon. Senteret trenger en person med høyere utdanning, ledererfaring, erfaring fra organisasjonsarbeid og/eller erfaring fra kulturarbeid. Kjennskap til jazzmusikk og jazzlivet er også en fordel.

For ytterligere informasjon kontakt Ketil Gutvik pr. telefon på 22 35 74 74 eller pr. e-post på kgutvik@online.no.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.