Festiviteten - inngangsparti

Og prisen for Årets Konsertarrangør går til…

Under Rikskonsertenes arrangørkonferanse på Lillehammer 14. – 15. april ble Årets Arrangør 2004 kåret. – Siden det var så mange gode arrangører i fjor, måtte prisen bli delt mellom to svært gode representanter for arrangørleddet i Norge, meldte rikskonsertene i forkant av utdelingen. Prisen ble deretter delt ut til henholdsvis Studentsamfunnet i Sogndal og Festiviteten Haugesund Teater og Konserthus.

Kalender

Crashkurs i Symfonisk Lytting

21/09/2020 Kl. 18.00

Vestland

Chansons Internationales

22/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Romantikk og Revolusjon

22/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Romantikk og Revolusjon

22/09/2020 Kl. 21:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Rikskonsertenes jury under kåringen av Årets arrangør var Formidlingsseksjonen i Rikskonsertene, ledet av Erling Haraldset. Premien er stipender til festivalbesøk, i inn- eller utland.

— Denne prisen er til hele staben!
Juryens begrunnelse for valget av Festiviteten Haugesund Teater og Konserthus som en av prisvinnerne lød slik:

”Arrangøren, som også er et spillested, og Rikskonsertene innledet et nytt og spennede samarbeid i 2003, da de ble med i konsertserien klassisk+. Våren 2004 ble arrangøren også med i World-serien. Høsten 2004 ble de plukket ut til å delta i Jazzserien, etter en god og velbegrunnet søknad i samarbeid med den lokale jazzklubben. På kort tid har Rikskonsertene satt sitt preg på konserttilbudet på dette stedet. Arrangøren har vist stor grad av profesjonalitet både når det gjelder markedsføring, avvikling og artistpleie. Særlig vil vi berømme innsatsen på markedsføringssiden som også har gitt resultater i form av svært godt publikumsbesøk.”

Tina Røvær, arrangementskonsulent i Festiviteten, sa etter kåringen at dette er en pris Festiviteten setter høyt.

— Vi har et tett og godt samarbeid med Rikskonsertene, og å motta denne utmerkelsen betyr veldig mye for oss. 2004 var et svært hektisk år for oss, og da er det ekstra gøy at Rikskonsertene har sett innsatsen vi har lagt ned i arrangementene. Denne prisen er til hele staben, sier Røvær.

By og land – hand i hand
Om Studentsamfunnet i Sogndal hadde juryen følgende å si:

”Arrangøren har jobba opp spelestaden til å bli ei naturleg mjølkerampe for nasjonale og internasjonale artistar på turné i Noreg. For Rikskonsertane er det ein tryggleik å ha arrangørar som held høg profesjonalitet i avviklinga, og som har ein kontinuitet på konsertarrangering. Dei viser at det går an å halde til i distriktet og samtidig ha eit levande musikktilbod på nivå med ein storby. Rikskonsertane vil vise at vi ser den jobben de legg ned i arenaen, og at vi sett stor pris på den; hermed prisen som Årets arrangør!”

Jo Rasmussen ved Meieriet tok i mot prisen på vegne av Studentsamfunnet i Sogndal.

— Dette er en viktig utmerkelse. I distriktene setter vi stor pris på Rikskonsertene, og da er det ekstra hyggelig å få ros tilbake, påpeker Rasmussen

Stillinger

Forretningsutvikler

Sørf – Sørnorsk kompetansesenter for musikk

Førsteamanuensis i fløyte

Norges musikkhøgskole

Førsteamanuensis i klarinett

Norges musikkhøgskole

Kantor

Ulstein kyrkjelege fellesråd

Direktør kultur og folkehelse

Trøndelag fylkeskommune

Seksjonssjef Den kulturelle skolesekken

Innlandet fylkeskommune Kultur

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev