Jan Erik Haglund (2002)

Nyttige kurs for artister og opphavsmenn

I månedsskiftet oktober/november reiser et fagteam på seks personer fra GramArt, TONO, Gramo og NOPA rundt i hele Norge for å holde kurs. – Lær hvordan et liv i musikkbransjen kan gi inntekter i stedet for utgifter, lyder oppfordringen. Påmeldingsfrist er 1. oktober.

Kalender

Operagalla

09/08/2020 Kl. 19.00

Oslo

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

I månedsskiftet oktober/november reiser et fagteam på seks personer rundt i hele Norge for å holde kurs. Kurset vil belyse hvordan musikkorganisasjonene Gramo, TONO, GramArt og NOPA arbeider. Kursdeltagerne vil lære om pengeflyten i bransjen, om medlemsbetingelser i organisasjonene, og nytten av ryddige avtaler med forskjellige aktører.

Kjente artister/opphavsmenn vil møte og fortelle om sine erfaringer. Tilsvarende kurs ble avholdt under Bylarm i vinter, og var en stor suksess, melder arrangørene. Kursavgiften på 2.500 kroner, sponses dessuten av arrangørene, slik at studenter, skoleelever og medlemmer av organisasjonene kun betaler 300 for et syvtimers kurs inkludert lunsj.

Kurset er beregnet på alle som spiller i band eller alene, skriver tekster eller musikk, spiller inn plater, eller har andre aktiviteter knyttet til musikkbransjen.

— Benytt denne anledningen til å møte representanter for musikkorganisasjonene når de oppsøker ditt nærmiljø, lyder oppfordringen fra de fire organisasjonene. – Dette kan bli et møte som kan lære deg hvordan et liv i musikkbransjen kan gi inntekter i stedet for utgifter.

Kursene starter i Tromsø, 21. oktober, på Rica Grand Nordic Hotell. 22. oktober blir det møte på Radisson SAS Royal Garden i Trondheim, 28. oktober skal man møtes på Felix konferansesenter på Aker Brygge i Oslo, og 29. oktober i 3. etasje på Det akademiske kvarter i Bergen. 4. november Rica Hotell Norge i Kristiansand for tur, mens kurs også avholdes på Stavanger Rica Park Hotell dagen etter, 5. november. Siste frist for påmelding er 1. oktober.

Følgende steder kan du melde din interesse:

*
GramArt: Jan Erik Haglund/Anders Odden. Epost: gramart@gramart.no
*
Gramo: Terje Myhrvold/Morten Møller. Epost: morten.moller@gramo.no
*
TONO: Jens Magnus/Jan Espen Storo. Epost: jens.magnus@tono.no
*
NOPA: Jacob Young. Epost: jacob@jacobyoung.no

Du kan også laste ned denne pdf-fila fra Tono.

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev