Ottar Gjerde 2004 (Foto: Østnorsk Jazzsenter)

Ny styreleder i Østnorsk Jazzsenter

Ottar Gjerde ble under dennes helgens årsmøte valgt inn som ny styreleder for Østnorsk Jazzsenter, og tar dermed over plassen til Lise Gulbrandsen. Gjerde arbeider som skoleleder i Oslo, og har over lengre tid jobbet innen Musikk- og kulturskolesystemet og har bidratt til videreutvikling og konsolidering av så vel de minste som de aller største musikkskolene i Norge. Han har også hatt en periode som utøvende musiker på klarinett. – Jeg er meget trygg på at Østnorsk Jazzsenter nå er i gode hender, uttaler avtroppende styreleder Lise Gulbransen.

Kalender

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Av Knut Steen

Ottar Gjerde kommer opprinnelig fra Sunnmøre og han har bodd og jobbet i Oslo de siste ti åra. Han arbeider som skoleleder i Oslo og har allsidig erfaring fra praktisk musikkarbeid fra mange steder i landet. Han har over lengre tid jobbet innen Musikk- og kulturskolesystemet og har bidratt til videreutvikling og konsolidering av så vel de minste som de aller største musikkskolene i Norge. Gjerde har en allsidig bakgrunn, med studier i musikk, økonomi og ledelse. Han har også hatt en periode som utøvende musiker på klarinett.

— Jeg ser fram til et godt samarbeid med det nye styret i Østnorsk jazzsenter. Sammen skal vi videreføre det gode arbeidet som har blitt gjort i senteret, videre har jeg tiltro til at politikere som sitter på ressurs-sekken også skjønner viktigheten av å bidra til utvikling av gode musikk- og kulturmiljøer. Det koster så lite, men betyr så mye, sier Gjerde.

Det nye styret i Østnorsk jazzsenter i perioden 2004 – 2006 består av:

Ottar Gjerde – (styreleder)
Staffan William-Olsson – (musiker)
Reidun Teigen – (Oslo jazzfestival)
Per Steffensen – (Grenland Jazzforum)
Roger Johansen – (musiker)
Knut Linstad – (Hadeland Jazzforum)
Tonny Kluften – (musiker)
Ann Iren Ødeby – (skribent/fotograf Jazznytt)
Håvard Bertling – (Røyken Jazzforum)

— Jeg er meget trygg på at Østnorsk Jazzsenter nå er i gode hender, uttaler avtroppende styreleder Lise Gulbransen:

— Det påtroppende styret vil være en viktig ressurs i de kommende to år, og med Ottar Gjerde som styreleder og Kari Grete Jacobsen som daglig leder er senteret meget godt rustet til å takle en hver utfordring. Og utfordringene er mange. Det er først og fremst arrangørmiljøene på Østlandet, regionens mange profesjonelle jazzmusikere og storband, samt publikum som står i sentrum. Her må innsatsen legges i årene fremover, og en forutsetning for at denne innsatsen skal lykkes er at senterets tilskudd fra statlig hold løftes til et nivå som står i forhold til omganget av ansvar og oppgaver, sier Gulbrandsen.

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev