Mariann Bjørnelv (Foto: Moldejazz)

Mariann Bjørnelv ny Moldejazz-sjef

Bjørnelv går fra stillingen som leder av studenthuset Folken i Stavanger til sjef for landets eldste jazzfestival.

Kalender

Mariann Bjørnelv tiltrer stillingen som festivalsjef 1. mars 2021, opplyser Moldejazz på nettsidene sine.

– Moldejazz er jo en bauta i norsk musikkliv, en institusjon som setter standarden og viser vei, forteller hun på festivalens hjemmesider.
– Da jobben som festivalsjef dukket opp var det ingen tvil om at dette måtte jeg prøve meg på! Så holdt det helt inn. Det har ikke gått helt opp for meg ennå, rett og slett. Jeg gleder meg stort til å bli kjent med festivalen og byen, og ikke minst få bo et sted med fjell som er så vakre. Jeg har savna fjell som er ordentlige fjell og ikke berg. Jeg er sikker på at Molde og jeg skal få det veldig fint sammen, sier hun.

Bjørnelv er opprinnelig fra Skien. Nå blir hun den første kvinnelige sjefen for Moldejazz: – Jeg er den første dama – og det er jeg stolt av! sier hun til Molde-avisa rbnett.no.

Mariann Bjørnelv har tidligere også vært daglig leder for STAR, Rogalands kompetansesenter for rytmisk musikk. Hun er styremedlem i Norske Konsertarrangører og kursholder for NKA innen temaene frivillighet, personell, organisasjon og økonomi. Hun har også ulike roller i Mablis-festivalen, Skral Festival og har arbeidet med en rekke andre festivaler. Hun er bachelor-utdannet innen hotell- og økonomisk ledelse, og har grunnfag musikk i tillegg til universitetsstudier innen kultur og ledelse.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Daglig leder

Innlandet musikkråd

Økonomikonsulent

Norges Korforbund

Konsertmester II / Second Concertmaster II

Kringkastingsorkestret (Kork)

Avdelingsleder II

Drammen kulturskole

Daglig Leder

Stiftelsen Folken

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev