Rune Semundseth

JAZZAID: Jazzkveld med en ekstra dimensjon

Hot Club de Norvege, Trio de Janeiro, Funky Butt og Christina Bjordal m/Per Husby Trio og Bodil Niska er artistene du møter under veldedighetsarrangementet JAZZAID på Cosmopolite i Oslo, fredag 10. september. Billettinntektene går uavkortet til de humanitære organisasjonene CARE Norge, Plan Norge og Sabona. Det blir også et seminar med særlig fokus på «Corporate Social Responsibility», der bedrifter oppfordres til å vise sosialt ansvar og engasjement.

Kalender

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

22/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Av Arvid Skancke-Knutsen

Det idealistiske tiltaket JAZZAID er en stiftelse som vil generere overskudd til humanitære prosjekter. Som sitt første utspill har de satt sammen et musikalsk program rettet inn mot alle «som vet å sette pris på vakker, lett tilgjengelig og melodiøs jazz». Om dette skulle høres fristende ut, er du i tilllegg sikret en jazzkveld med ekstra mening – der alle billettinntekter går uavkortet til de humanitære organisasjonene CARE Norge, Plan Norge og Sabona.

Konserten er åpen for alle, og starter kl. 20, men allerede kl. 16 inviteres bedrifter og organisasjoner til en egen «corporate»-sammenkomst, der både fag og underholdning står på programmet. Her møter du blant annet Jacob Lund fra DNBNor, som vil holde et foredrag med tittelen «Hvorfor CSR (Corporate Social Responsibility) lønner seg». Ynghild Solholm (grunnleggeren av Sabona) vil fortelle historier fra Dopota i Zimbabwe, mens CSR-rådgiver Karen Romer, initiativtaker Rune Semundseth og fotograf Morten Krogvold vil holde foredrag.

I tillegg vil alle – firmaer såvel som det generelle publikum – få se et utvalg bilder fra Morten Krogvolds berømmede fotoutstilling «Kvinner Care» – med portretter av kvinner fra CAREs mange prosjekter rundt om i verden. Du vil også møte representanter fra CARE Norge, Plan Norge og Sabona som forteller om sitt humanitære arbeid.

Klokken 19 vil bistandsinteresserte dessuten få anledning til å møte Ynghild Solholm, som i 1999 reiste til Zimbabwe med et ønske om å utføre hjelpearbeid, der hun uten noen formelle kvalifikasjoner startet sitt arbeide på egenhånd i den vesle landsbyen Dopota. Formålet med Sabona er ellers å åpne en meningsutveksling mellom to kulturer som kan dra nytte av hverandre. Dette siste arrangemnetet krever billett til bedriftsarrangementet, eller legitimasjon som Sabona-fadder.

Deltakere på bedriftsarrangementet vil også få servert middag, sammen med en minikonsert med Hot Club de Norvege.

Ballade kommer ganske sikkert tilbake med mer stoff rundt JAZZAID-prosjektet, der alle kostnader skal holdes på et minimalt nivå. Musikerne stiller opp for symbolsk betaling, og gjør opptredener som en ren hjertesak. Initiativtakere er Torstein Ellingsen og Rune Semundseth – den sistnevnte har også dratt i gang veldedighetsprosjektet IKTaid, som ønsker å få IT-bransjen til å fokusere på mer enn kun økonomiske verdier.

Styret i JAZZAID består av Ellingsen og Semundseth, samt advokat Hanna Olaussen og Miloud Guiderk, som er grunnleggeren av bl.a. Musikkflekken i Sandvika og Cosmopolite. For øvrig anbefaler vi gjerne våre lesere om å sette seg nærmere inn i tiltaket på www.jazzaid.com.

Program for «JAZZAID» – 10. september på Cosmopolite:

For bedrifter / organisasjoner (krever «corporate»-billett):

Kl. 1545 Velkommen/innsjekking
Kl. 1605-1625 «Hvorfor CSR (Corporate Social Responsibility) lønner seg» v/Jacob Lund, DnBNOR
Kl. 1625 – 1640 Reisebrev fra Zimbabwe ved Ynghild Solholm (www.sabona.no)
Kl. 1640 – 1655 Hva er trippel bunnlinje ? v/Rune Semundseth, Semundsoft og Karen Romer, Brand Strategist, Kreab Norway
Kl. 1700 – 1745 Hot Club: Middag akkompagnert av Hot Club de Norvege
Kl. 1750 – 1840 Appell og fotoutstilling av Morten Krogvold
Kl. 1900 – 1930 Møt Ynghild Solholm

Kl. 1930-2000 Mingling / fotoutstilling

For alle :

Kl. 2000 – «round midninght»: JazzAid – konsertkveld med Funky Butt, Trio de Janiero og Christina Bjordal & Per Husby Trio med Bodil Niska.

Billetter – både til bedriftsarrangementet og til konserten – kan bestilles på Posten, Billettservice.no og Cosmopolite i Møllergata 26.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev