Soria Moria logo

Sigurd Reinton kulturansvarlig på Soria Moria

Restaurant Soria Moria har ansatt Sigurd Reinton i stillingen som Kulturansvarlig. Målet med stillingen er å bygge opp Restaurant Soria Moria som en seriøs og aktiv kulturscene i Oslo.

Kalender

Fiolinens gullalder

26/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Knut Vaage: multiMORF remix vol 1

26/09/2020 Kl. 20:00

Vestland

Ghazal- og qawwali-kveld

26/09/2020 Kl. 18:00

Oslo

Høstlandskap

26/09/2020 Kl. 16:00

Oslo

Restaurant Soria Moria holder til på Soria Moria på Torshov, og skal sammen med blant andre Cosmopolite og Torshovteatret, befeste Kulturslottet som et levende kulturhus i Oslo. Restauranten har tre rom som benyttes til kulturarrangementer, der det største rommet har en kapasitet på ca. 250 publikummere.
Nå har restauranten tilsatt Sigrud Reinton i 50% stilling som kulturansvarlig. Reinton vil ha ansvar for kulturarrangementene, samt være sentral i arbeidet for å bygge opp Soria Moria som kulturscene.
Reinton har jobbet frem en rekke større og mindre kulturprosjekter i Oslo gjennom de siste åtte årene. Han har blant annet bakgrunn fra Blå og musikkfestivalen Musikk Under Oslo. Han er også deltagende i kultur-Oslo gjennom flere verv, blant annet som styremedlem i Oslo Musikkråd.
— Jeg ønsker at Restaurant Soria Moria skal være en scene der smalere uttrykk møter det de brede. Vi holder ikke til i sentrum av Oslo, og det gir oss den fordelen at vi kan gi tid og rom for flinke folk som fortjener en scene å vise seg fram på. Vår største utfordring er å få folk til å bli oppmerksomme på at det skjer mye bra ting hos oss, og få dem til å ta trikken i fem minutter ekstra, uttaler Reinton i en pressemelding.
Reinton har siden mars 2008 bistått i programmeringen av kulturprogrammet på restauranten. Fra 1. januar 2009 gikk Reinton inn i en 50%-stilling som Kulturansvarlig.

– Vi skal ta opp kampen mot sentrumsscenene og bli et reelt alternativ for Oslos kulturinteresserte befolkning, sier Reinton.
Det er Restaurant Soria Moria som melder dette.

Stillinger

Direktør

Fond for utøvende kunstnere

Markedskoordinator

Det Norske Blåseensemble (DNBE)

Forretningsutvikler

Sørf – Sørnorsk kompetansesenter for musikk

Førsteamanuensis i fløyte

Norges musikkhøgskole

Førsteamanuensis i klarinett

Norges musikkhøgskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev