Womex 2003 - Inger Dirdal/Music Export Norway

Showcase-fristen for årets Womex nærmer seg

Fristen for å melde på artistforslag til showcaser på årets Womex-messe i Essen 27-31 oktober nærmer seg. 28 mai er deadline for å melde inn forslag på band og utøvere som med dette får en mulighet til å eksponere seg på en av verdensmusikkens mest sentrale arenaer.

Kalender

BACH – HAYDN – BACH

03/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Womex-messa som i år arrangeres i Essen, Tyskland i tidsrommet 27-31 oktober er et av folk/world/crossover musikkens mest sentrale møtepunkt. Messeaktivitet, konferanser og showcaser er hovedaktivitetene på Womex-programmet som trekker til seg plateselskaper, artister, festivaler, konsertarrangører, institusjoner, media og andre med tilknytning til verdensmusikken. For tredje gang inviteres det til en felles norsk stand der Music Export Norway og Musikkinformasjonssenteret i fellesskap legger til rette for en sterk norsk profil og tilstedeværelse.

28 mai er siste frist for å melde inn forslag på artister til showcaser. En jury som består av sju representanter for verdensmusikkmiljøene i Tyskland, Frankrike, Russland, Tyrkia og Belgia vil velge ut artistene som skal stå på scenene i Essen i slutten av oktober.

Mer info om showcaser, påmelding av forslag osv. finner du her.
http://www.womex.com/special/realwomex/framwom3.html

Generell informasjon om Womex-messa finner du på denne lenken.
http://www.womex.com/special/realwomex/framwom2.html

Deltagelsen på årets Womex-messe koordineres av Music Export Norway som vil ta seg av reservasjon av stand og formidling av deltagerpåmelding. Invitasjon vil bli sendt ut i løpet av den nærmeste tida. Spørsmål knyttet til påmelding svares av Music Exports Inger Dirdal. music.ex@online.no

Musikkinformasjonssenteret vil stå for presentasjonsmaterialet som skal presenteres på messeområdet og på MICs nettsider. Forslag på artistprofiler og ideer på artikler til messebrosjyren tas imot med takk. Send noen ord til MICs Tomas Lauvland Pettersen om du har gode ideer. tomas@mic.no

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev