Halvard Kaasa

Samarbeid mellom Musikernes Fellesorganisasjon og Norsk Folkemusikk- og Danselag

Det skrives i dag ny samarbeidsavtale mellom Musikernes Fellesorganisasjon og Norsk Folkemusikk- og Danselag. Avtalen undertegnes i formiddag, og har til formål å styrke organisasjonenes arbeid for respektive medlemmer i saker av felles interesse.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Organisasjonene har allerede samarbeidet om enkeltsaker av både kulturpolitisk og fagpolitisk karakter, og inngåelsen av denne avtalen er en formalisering og styrking av dette samarbeidet.

Begge organisasjonene vurderer det som viktig i dagens kulturpolitiske situasjon å inngå strategisk samarbeid med relevante organisasjoner.

Etter at NFD utvidet sitt formål i fjor til også å omfatte arbeid for «reformar i lovgivinga til fremje av medlemmene sine faglege, økonomiske, kunstnarlege og sosiale interesser», og «styrke arbeidsmarknaden for utøvarane og gje råd og rettleiing til utøvarar i samband med betalte oppdrag» faller et formalisert samarbeid mellom fagorganisasjonen MFO og interesseorganisasjonen NFD naturlig.

MFO har fra før tilsvarende samarbeidsavtaler med Norske Billedkunstnere og Norske Kunsthåndverkere.

Avtalen undertegnes i MFOs lokaler, Møllergata 10, Oslo, torsdag 6. juni kl 11.30. Halvard Kaasa er for tiden styreleder i NFD, mens Arnfinn Bjerkestrand er forbundsleder for MFO.

Stillinger

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev