Tone Sørensen (Foto: Riksscenen)

Her er Riksscenens nye administrasjonssjef

Tone Sørensen fra Drammen ville jobbe med tradisjon og samtid, og har fått jobben med å lede administrasjonen på Riksscenen.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Den nasjonale scenen for folkemusikk i Oslo – som holder til i Schouskvartalet på Grünerløkka – har fått ny administrativ leder:
Tone Sørensen har bakgrunn fra kulturlivet som produsent, prosjektleder og leder.

Sørensen kommer fra Næringsforeningen i Drammensregionen og har også jobba i Ultimafestivalen, Telemarkkonsertar og Buskerud fylkeskommune. Hun har en mastergrad i kulturledelse, administrasjon og strategi, og er også utdannet faglærer i musikk.

– Min motivasjon er å jobbe innen et felt som knytter tradisjon med samtid, samt å være med på å utvikle en organisasjon som har et nasjonalt og internasjonalt fotavtrykk, beskriver Sørensen til Ballade.no .

Aktivitetene til Riksscenen spenner fra tradisjonelle konserter til scenisk nyproduksjon med både dans og musikk. Scenen har opp mot 200 arrangementer i året – dette omfatter både egenprogrammerte, samarbeidsprosjekter og utleie.

 

 

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.