Prisinfo
100 for yrkesaktive. 50 for andre.
Billetter

Sted
Veksthagen, Kulturhuset Dankert Krohn -
Nettside

Om arrangøren

Bergen ViseforumKalender

In Dulci Jubilo

10/12/2023 Kl. 18:00 - 19:30

Oslo

Rakhmaninov med venner

14/12/2023 Kl. 18:30

Oslo

Den store julegaven – Mest for barn, litt for voksne

16/12/2023 Kl. 13.00 og 15.00

Oslo

Visekveld med Nicolay Leganger, bursdagsfest og åpen scene

01/10/2021 kl. 19:00

Etter gjentatte mislykkede korona-forsøk prøver vi igjen med en hyggelig sammenkomst i Veksthagen på Dankert Krohns Kulturhus.

Klubben har invitert Nicolay Leganger til å gi 30 minutter konsert. Da sa han at han gjerne ville feire bursdag med oss 🙂 Det blir nok bløtekake til kaffen!

Nicolay Leganger er månedens visevenn i Norsk Viseforum, fordi han støtter opp – les mer på https://bit.ly/visevenn. Det er ingen andre som har vært med å starte sju viseklubber… Men han er også «…en sjelden blomst i Guds låtskriverherbarium…», i følge Lars Martin Myhre, som produserte det første albumet hans. Han har vunnet den skandinaviske tekstkonkurransen i VISER.no to ganger, og fått stipend av tekstforfatterfondet. Vi håper du vil få noen magiske musikalske minutter!

Se mer info på http://www.leganger.info

Dørene åpen kl 18.00 – 21.30
Konsertstart kl 19.00

Inngang medlemmer: 100/50 (50 for ikke-yrkesaktive)
Medlemskap er inkludert i inngangsprisen.

Er du under 26 betaler du kr. 50,- første gangen (når du melder deg inn), og kommer inn gratis resten av året.
– Vi møtes siste torsdag hver måned –

OBS: Vi kan bli utsolgt. Kjøp billett på Vips 80207

VELKOMMEN!

Bergen viseforum passer godt for
1) de som liker å lytte til låter der teksten teller, og
2) de som liker å formidle eller
3) å lage slike låtar.

Vi snakker litt med gjesteartistene om låtene og låtskriving. Vi åpner scenen også for ferske talenter, slik at en skal komme i gang.
De siste årene har vi hatt låtskriverkurs, innspillinger av låter og talentkonkurranser.

ÅPEN MIC
Utenom gjesteartisten (30 min) er det åpen mic. Alle sjangre er velkommen, også lyrikk. Det er mye her med høyt nivå – men dette er også stedet å spille «ute» for første gang. Det er normalt å være nervøs og usikker. Verdens beste publikum venter på den som våger. Alle begynner et sted!

VIL DU SPILLE? MELD DEG PÅ HER:
Du må komme før vi starter for å være sikret plass. Hvis mulig får noen to låter, blir det mange deltakere blir det en til hver så langt tiden rekker! OBS: De som hjelper til (se avsnittet under) får prioritet på spilletid.

MELD DEG PÅ VED Å RESERVERE PLASS nederst i arrangementet. Du må skrive opp hva du skal spille (skal rapporteres til Tono). Du kan synge låter som andre har laget. Det er muligheter for å prøve lyden en times tid før start.

VIL DU HJELPE TIL?
Kan du hjelpe til av og til? Du får gratis entre. Lett rigging og/eller rydding? Selge billetter i dør/kasse? Filming med vår mobil/ ta bilder? Promo: Skrive / henge opp plakat? Spre facebook-arrangement til aviser og andre steder på nettet (klipp og lim).

VIL DU VÆRE KVELDENS GJESTEARTIST?
Siste torsdag i måneden gir vi 30 minutter til en inspirerende artist. Vi er opptatt av låtskriving, og intervjuer artisten om sin metode. Publikum får også stille spørsmål.

Vi prioriterer folk fra vest, utgivelser av singler/album, nye utrykk, tar i mot det som er litt annerledes, jobber for kjønnsbalanse = jenter de neste årene (vi må få flere jenter i musikken!). Vi har også besøk av artister og gjester fra viseklubber utenbys.

Artisten må markedsføre eventet (dele på Facebook etc). Da får artisten 50 prosent av cover. Kontakt booking@bergenviseforum.no, eller snakk med oss når du er på klubben.

Les gjerne www.bergenviseforum.no/vil-du-spille