Prisinfo
200,-/150,- (honnør)/100,- (stud/barn)
Billetter

Sted
Marmorsalen, Sentralen
Nettside

Om arrangøren

Oslo Quartet SeriesKalender

La Bohème

17/04/2024 Kl. 19:00

Viken

EYOLF DALE TRIO

17/04/2024 Kl. 20:00

Vestland

UNG KVARTETTSERIE: Forventning

11/12/2022 kl. 14.00

Tre unge, lovende strykekvartetter fra Oslo Quartet Series’ talentprogram Ung kvartettserie får prøve seg som hovedartister på en av kvartettseriens konserter!

Ung kvartettserie ble startet for snart ti år siden og har vokst fast og gradvis siden da. I dag er Ung kvartettserie et omfattende og innholdsrikt talentprogram for unge strykere som vil utvikle seg innen kvartettformatet. De unge kvartettene innleder hovedkonsertene i serien vår, men i tillegg har vi en helt egen konsert – nemlig denne – som stilles til disposisjon for tre av våre unge kvartetter. For her skorter det verken på talent eller kvalitet som bør få høres, sees og nytes!

Tre kvartetter fra talentprogrammet legger opp kveldens program og konsept i samarbeid med kunstnerisk leder for Ung kvartettserie, Kari Ravnan. Vi er spente på hva de velger, og gleder oss til å høre noen av de beste fra neste generasjons musikere på scenen!

På denne konserten får du høre Kvartett Saphir, Kvartett Resonans og MODE strykekvartett fra talentprogrammet vårt, Ung kvartettserie. Vi lover masse god musikk samt et deilig overskudd av talent og spilleglede!

Programmet blir annonsert på konserten.