Prisinfo
200,-
Billetter

Sted
Uhørt
Nettside

Om arrangøren

UhørtKalender

The Sequels // Josefine Luna

23/04/2024 kl. 19:00

The Sequels:
Pop/rock-sekstetten The Sequels ble etablert i 2023, og er frontet av vokalist og låtskriver Christin Sandnes, med Tone Stabell på kor, Borger Storholt og Mads Petter Eriksen på gitar, Tommy Borge Arnesen på bass og Håvard Arnes på trommer.

Med sterke melodier og ærlige og engasjerende tekster, skaper The Sequels originale låter som fenger lytteren. Inspirert av musikalske legender som blant annet The Cranberries, Neil Young, Sinead O’Connor, Fleetwood Mac, Martha Wainwright, Radiohead og The Smashing Pumpkins legger de også sin egen vri på sjangeren ved å inkludere unike tolkninger av disse artistenes låter i sitt live-repertoar.

Lytt på SoundCloud

Josefine Luna:
Josefine Luna er en duo fra Asker bestående av Josefine Luna Øien Henriksen og Jonas Nordhøy Kristensen. De skaper musikk med et ønske om å være autentiske, hvilket er tydelig i deres prosess og sound, hvorav sistnevnte er svært inspirert av en rekke sjangre som jazz, folk, rock, pop og country. Etter å ha gitt ut flere singler og to EP-er siden 2020, har de opparbeidet seg et repertoar bestående av store klangflater, organisk instrumentering og vakker poesi.

Lytt på Spotify