Prisinfo
225 -325
Billetter

Sted
MIR
Nettside

Om arrangøren

VoxLAB VårFEST er en 3 dagers festival med fokus på nyskrevet vokalrepertoar og nytt musikkteater, og har blitt arrangert siden 2019.
Innholdet er hovedsakelig nytt vokalrepertoar utviklet av komponister som jobber med et eksperimentelt vokaluttrykk. Gjennom konserter, verksteder og pågående samarbeid med VoxLAB får komponister mulighet til å utvikle nye verk og dele dem med andre.Kalender

La Bohème

17/04/2024 Kl. 19:00

Viken

EYOLF DALE TRIO

17/04/2024 Kl. 20:00

Vestland

«The Extended Place» – «Urge Displacement» – VoxLAB VårFEST 2021

25/08/2021 kl. 18:00

Kveldens konsertforestilling utforsker stemmen i forskjellige rom, både direkte knyttet til scenerom og byrom, og i mer overført betydning som handlingsrom.

«Urge Displacement»
– Stedsspesifikk musikalsk byvandring og konsert

Oppmøte på MIR kl. 18.00. Det er korte avstander å gå, og det er ingen direkte publikumsdeltakelse.
Adresse:
MIR Markveien 61
0550 Oslo

Begrenset antall billetter!
Fikk du ikke billett til arrangementet? Ikke fortvil. Du kan fremdeles kjøpe billett til singelslipp-konserten som avslutter forestillingen på MIR kl. 19.30.

Kunstnerisk leder og utøver:
Ann-Helen Schjølberg
Medvirkende:
Oda Aunan, Sacha Slengesol Balgobin, Øivind Olsen/Chaotic Morphs, Marita Vangen Bratteteig, Hilde Hannah Buvik, Øystein Elle, Sander Eriksen Nordahl, Megan Kovacs, Henrik Håland og Aleksander Sjølie.

«Urge Displacement» er et stedsspesifikt og delvis omsluttende musikkdramatisk verk, basert på biografisk materiale og komposisjonen «Solar Domestic» av Ann-Helen Schjølberg, laget til VoxLABs Solsnukonsert desember 2019. Forestillingen ble først satt opp under VårFEST 2020, og blir satt opp igjen med en utvidet versjon i år.
Forestillingen foregår på tre steder: En leilighet, en hemmelig kjeller og konsertstedet MIR. Materialet er gjendiktet til ulike vokale uttrykk som slampoesi, opera og monologer, og arrangementet ender med en konsert.

Forestillingen utforsker begrepet rom i scenerom, byrom, og handlingsrom. Det handler om utsikt, en balkongdør som ikke kan åpnes, og om mulige utfall og forfall. Kan alt repareres, og handler alt bare om innstilling? Og om man ikke eier leiligheten sin, eier man likevel litt av byen sin?
Stykket er produsert av Ann-Helen Schjølberg. Co-produsert av VoxLAB.
Støttet av FFUK.