Prisinfo
Ta kontakt for pris
Billetter

Sted
Ta kontakt
Nettside

Om arrangøren

El Cachiavche Orkesta/ Kafésynk, scenen for latinamerikansk musikkKalender

Jubileumskonsert – Schola 60 år!

15/06/2024 Kl. 17.00

Oslo

Irsk søndagskonsert med Caraid

16/06/2024 Kl. 15:00

Oslo

Tango – Punk bandet El Cachiavche Orkesta tilbyr workshop for musikere 2. juni

02/06/2023 kl. 12:00 - 14:00

Tango bandet El Cachivache Orkesta vil holde en musikk klinikk for musikkstudenter og utøvende musikere i Oslo fredag 2. juni.

Ta kontakt om tidspunktet ikke passer.
Dette verkstedet passer for alle utøvende musikere og musikkstudenter.
Det er også mulig å bestille privattimer. Musikerene kan undervise på elektrisk gitar, bandoneon, piano og kontrabass.

PÅMELDING – INTERESSE
kafesynk@gmail.com
eller ring/ sms til 97195444

Pris:
500,- for privattimer
Ta kontakt for grupper/band
STED: Ta kontakt

El Cachivache Orkesta
El Cachivache fra Buenos Aires har vunnet sin popularitet over hele verden med sitt musikalske uttrykk som svinger innom både punk og rock, og samtidig bevarer tangoens originalitet. Gruppen består av fire personer på bandoneon, gitar, kontrabass og piano. Dette gir et ekte, rått og nyskapende musikkutrykk av høy kvalitet som treffer mange musikkglade og vekker nysgjerrighet hos både konsertgjengere og musikere. For ikke å snakke om hvordan bandet har erobret tangodanserens verden. Ordet «Tango – Punk» er ofte brukt for å beskrive deres musikalske uttrykk.

Siden 2009 har de blitt invitert til å spille over hele verden med til sammen over tusen konserter. Per dags dato har de turnert tjuetre ganger gjennom Europa og til sammen femtito land i verden inkludert Asia, Østblokk landene, USA og Latin – Amerika. De ble også nominert til Womex 2019.
De har frem til nå produsert 12 album, med fascinerende gode og nyskapende produksjoner. El Cachivache finnes på Spotify med langt over hundre tusen avspillinger med 12800 månedlige lyttere. De har 30 tusen følgere på Facebook og med 10 600 følgere på Instagram. I tillegg er deres You Tube kanal slående med høykvalitets musikkvideoer med profesjonelle samtidsdansere og tango eksperter.