Sted
Digitalt konserthus - TicketCo
Nettside

Om arrangøren

Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival arrangeres årlig over 10 dager i mars, og har siden starten i 2001 befestet seg som en nasjonal og internasjonal leverandør av kunstneriske prosjekter av høy kvalitet. Festivalen presenterer kirkemusikkens sjangermessige bredde. Med et musikalsk tidsspenn fra middelalderen og frem til vår egen tid, er festivalen en betydningsfull forvalter av tidligmusikk, men også en viktig formidler av samtidens uttrykk.Kalender

Toner og Tanker på Malerhjemmet

03/12/2023 Kl. 16.00

Viken

Candlelight: A Tribute to Ludovico Einaudi

09/12/2023 Kl. 17:00

Oslo

Candlelight: A Tribute to Ludovico Einaudi

09/12/2023 Kl. 19:00

Oslo

Candlelight: A Tribute to Ludovico Einaudi

09/12/2023 Kl. 21:00

Oslo

[STRØMMEKONSERT] URFREMFØRING: BENT SØRENSENS MATTEUSPASJONEN

28/03/2021 kl. 12.00

[STRØMMEKONSERT]

URFREMFØRING: MATTEUSPASJONEN
BENT SØRENSEN, KOMPONIST
ENSEMBLE  ALLEGRIA
DET  NORSKE  SOLISTKOR
BLÅSERE
GRETE  PEDERSEN, DIRIGENT

Splitter ny pasjon av den anerkjente danske samtidskomponisten Bent Sørensen, skrevet på bestilling til Kirkemusikkfestivalens 20-årsjubileum i 2020. Endelig får vi gleden av å urfremføre verket – et stort verk av en stor komponist – med Det Norske Solistkor, Ensemble Allegria, et knippe blåsere og dirigent Grete Pedersen.

Sendes på NRK Radio + Video on Demand via TicketCo.

Se festivalens hjemmeside for informasjon om billetter og tidspunkt for når konsertene skal strømmes.

DIGITAL KIRKEMUSIKKFESTIVAL MED PÅSKEN SOM RØD TRÅD
For andre år på rad stikker koronaviruset kjepper i hjulene for Kirkemusikkfestivalen. Som et plaster på såret for publikummere og utøvere tilbyr vi i år en digital utgave av festivalen, med flere norske og internasjonale høydepunkter fra det opprinnelige programmet. Med gode samarbeidspartnere som NRK kan vi fortsatt tilby et spennende påskeprogram i 2021, tatt opp med fabelaktig lyd- og bildekvalitet fra Oslo domkirke og kirker i England og Italia. I tillegg til at fem konserter sendes på NRK Klassisk, vil NRK Hovedscenen vise intervjuer, klipp fra konsertene og på den måten lage program om festivalen som helhet 1. påskedag (4.april 2021).