Sted
Digitalt konserthus - TicketCo

Om arrangøren

Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival arrangeres årlig over 10 dager i mars, og har siden starten i 2001 befestet seg som en nasjonal og internasjonal leverandør av kunstneriske prosjekter av høy kvalitet. Festivalen presenterer kirkemusikkens sjangermessige bredde. Med et musikalsk tidsspenn fra middelalderen og frem til vår egen tid, er festivalen en betydningsfull forvalter av tidligmusikk, men også en viktig formidler av samtidens uttrykk.Kalender

Opera for barna: Mozart som barn

23/05/2024 Kl. 17:00

Oslo

Operapub på Grønland Boulebar

25/05/2024 Kl. 19:00

Oslo

New York? New York?! Here we go again

25/05/2024 Kl. 17:00

Oslo

[STRØMMEKONSERT] THE TALLIS SCHOLARS: VICTORIA REQUIEM

28/03/2021 kl. 12.00

STRØMMEKONSERT

VICTORIA REQUIEM
THE TALLIS SCHOLARS
PETER PHILLIPS, DIRIGENT

I anledning årets påsketema har vi invitert tilbake The Tallis Scholars og Peter Phillips til å fremføre et program med lamentasjoner og vekselsanger for påskeuken. Det verdenskjente vokalensemblet er kjent som fremragende utøvere av renessansemusikk gjennom nærmere 50 år. Konserten spilles inn eksklusivt for Kirkemusikkfestivalen i St. Anne & St. Agnes Church i London, en vakker barokkirke tegnet av Christopher Wren, som også er mannen bak St. Paul’s Cathedral. The Tallis Scholars fremfører vekselsanger for påskeuken av Carlo Gesualdo, samtidskomponisten Nico Muhlys tolkning av Klagesangene og Tomás Luis de Victorias Requiem.

Video on Demand via TicketCo.

Se festivalens hjemmeside for informasjon om billetter og tidspunkt for når konsertene skal strømmes.

DIGITAL KIRKEMUSIKKFESTIVAL MED PÅSKEN SOM RØD TRÅD
For andre år på rad stikker koronaviruset kjepper i hjulene for Kirkemusikkfestivalen. Som et plaster på såret for publikummere og utøvere tilbyr vi i år en digital utgave av festivalen, med flere norske og internasjonale høydepunkter fra det opprinnelige programmet. Med gode samarbeidspartnere som NRK kan vi fortsatt tilby et spennende påskeprogram i 2021, tatt opp med fabelaktig lyd- og bildekvalitet fra Oslo domkirke og kirker i England og Italia. I tillegg til at fem konserter sendes på NRK Klassisk, vil NRK Hovedscenen vise intervjuer, klipp fra konsertene og på den måten lage program om festivalen som helhet 1. påskedag (4.april 2021).