Sted
Digitalt konserthus - TicketCo

Om arrangøren

Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival arrangeres årlig over 10 dager i mars, og har siden starten i 2001 befestet seg som en nasjonal og internasjonal leverandør av kunstneriske prosjekter av høy kvalitet. Festivalen presenterer kirkemusikkens sjangermessige bredde. Med et musikalsk tidsspenn fra middelalderen og frem til vår egen tid, er festivalen en betydningsfull forvalter av tidligmusikk, men også en viktig formidler av samtidens uttrykk.Kalender

Operapub på Grønland Boulebar

24/02/2024 Kl. 19:00

Oslo

Islandsk utbrot i Bergen

24/02/2024 Kl. 18.00

Vestland

Opera og Gourmet på Ekebergrestauranten

28/02/2024 Kl. 18:00

Oslo

DUESUND

28/02/2024 Kl. 20:00

Vestland

[STRØMMEKONSERT] SANDRA LIED HAGA FREMFØRER J.S. BACH: CELLOSUITE NR. 1, 2 OG 5

28/03/2021 kl. 12.00

STRØMMEKONSERT

CELLOSUITE  NR.  1, 2  OG  5  AV  J.S.  BACH
SANDRA  LIED  HAGA, CELLO

Bachs velkjente cellosuiter regnes i dag som kjernerepertoar, som viser instrumentets harmoniske, melodiske og klanglige mangfold. Det er cello-talentet Sandra Lied Haga som fremfører barokkverkene under Kirkemusikkfestivalen. Lied Haga har, på tross av sin unge alder, en lang og imponerende merittliste som cellist. Som 12-åring debuterte hun i Wigmore Hall, og har siden opptrådt i flere av de største konsertsalene i Europa og USA.

Sendes på NRK Radio + Video on Demand via TicketCo.

Se festivalens hjemmeside for informasjon om billetter og tidspunkt for når konsertene skal strømmes.

DIGITAL KIRKEMUSIKKFESTIVAL MED PÅSKEN SOM RØD TRÅD
For andre år på rad stikker koronaviruset kjepper i hjulene for Kirkemusikkfestivalen. Som et plaster på såret for publikummere og utøvere tilbyr vi i år en digital utgave av festivalen, med flere norske og internasjonale høydepunkter fra det opprinnelige programmet. Med gode samarbeidspartnere som NRK kan vi fortsatt tilby et spennende påskeprogram i 2021, tatt opp med fabelaktig lyd- og bildekvalitet fra Oslo domkirke og kirker i England og Italia. I tillegg til at fem konserter sendes på NRK Klassisk, vil NRK Hovedscenen vise intervjuer, klipp fra konsertene og på den måten lage program om festivalen som helhet 1. påskedag (4.april 2021).