Prisinfo
Gratis! Men gi gjerne et biddrag til årets TV-aksjon.

Sted
Ringnes Brygghus
Nettside

Om arrangøren

Ringnes BrygghusKalender

Strømmekonsert med Marte Wulff // Jorunn Undheim og Bjørge Verbaan // Synne Sørgjerd

17/10/2020 kl. 18:00-19:30

I anledning Grønne dager og årets TV-aksjon inviterer vi til strømmekonsert fra festsalen på Ringnes Brygghus. Vi byr på følgende fremragende artister:

Marte Wulff er en av Norges fremste visepop-artister. Hun kommer fra Kristiansand, men bor i Oslo. Siden hun slapp klimapoplåta «Verden er stor» i 2018 og entret samfunnsdebatten gjennom intervjuer og kronikker om klima- og miljøsaken, har hun fått mye anerkjennelse for engasjementet. Hennes siste album, «Ringer i vannet», som kom tidligere i år kretser rundt denne tematikken.

Jorunn Undheim og Bjørge Verbaan byr på nykomponert musikk til Arne Garborgs udødelige Haugtussa. Albumet «Der draumar sviv» fra 2019 er satt sammen 14 nye tonsettinger av sentrale dikt idiktsyklusen frå 1895. Gjør deg klar for et stemningsfullt akustisk viselandskap fullt av følelser, mystikk og naturlyrikk!

Synne Sørgjerd er et relativt nytt tilskudd til norsk artistflora. Hun spiller følsom og solid indiepop på norsk – med et overhengende mål om å være dansbar, men trist, fengende, men uten å miste lyrisk integritet.

Konserten streames på Facebook: https://www.facebook.com/events/765785487536535/