Sted
Digitalt konserthus - TicketCo

Om arrangøren

Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival arrangeres årlig over 10 dager i mars, og har siden starten i 2001 befestet seg som en nasjonal og internasjonal leverandør av kunstneriske prosjekter av høy kvalitet. Festivalen presenterer kirkemusikkens sjangermessige bredde. Med et musikalsk tidsspenn fra middelalderen og frem til vår egen tid, er festivalen en betydningsfull forvalter av tidligmusikk, men også en viktig formidler av samtidens uttrykk.Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

[STRØMMEKONSERT] G.F HÄNDEL: LA RESURREZIONE – OPPSTANDELSEN

28/03/2021 kl. 12.00

STRØMMEKONSERT:
G.F.  HÄNDEL: LA  RESURREZIONE  –  OPPSTANDELSEN
SOLISTER
ACCADEMIA  BIZANTINA
OTTAVIO  DANTONE,  DIRIGENT

Kirkemusikkfestivalen har i løpet av sin 21 år lange historie fremført 10 av G.F. Händels oratorier. I anledning årets påsketema er det La Resurrezione – Oppstandelsen som står på programmet, med Accademia Bizantina og dirigent Ottavio Dantone. Oratoriet har kun vært fremført én gang tidligere under Kirkemusikkfestivalen, da den ble arrangert som første konsert i festivalens historie, i 2001. Konserten spilles inn eksklusivt for Kirkemusikkfestivalen i San Girolamo kirke i Bagnacavallo, Italia, med solistene Monica Piccinini, Arianna Vendittelli, Delphine Galou, Anicio Zorzi Giustiniani og Riccardo Novaro.

Video on Demand via TicketCo.

Se festivalens hjemmeside for informasjon om billetter og tidspunkt for når konsertene skal strømmes.

DIGITAL KIRKEMUSIKKFESTIVAL MED PÅSKEN SOM RØD TRÅD
For andre år på rad stikker koronaviruset kjepper i hjulene for Kirkemusikkfestivalen. Som et plaster på såret for publikummere og utøvere tilbyr vi i år en digital utgave av festivalen, med flere norske og internasjonale høydepunkter fra det opprinnelige programmet. Med gode samarbeidspartnere som NRK kan vi fortsatt tilby et spennende påskeprogram i 2021, tatt opp med fabelaktig lyd- og bildekvalitet fra Oslo domkirke og kirker i England og Italia. I tillegg til at fem konserter sendes på NRK Klassisk, vil NRK Hovedscenen vise intervjuer, klipp fra konsertene og på den måten lage program om festivalen som helhet 1. påskedag (4.april 2021).