Prisinfo
250,-
Billetter

Sted
Gamle Raadhus Scene
Nettside

Om arrangøren

NyNorsk MessingkvintettKalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Skjelbred: On Silence and Nature

03/03/2023 kl. 19:00

I denne portrettkonserten av Bjørn Bolstad Skjelbred fremfører NyNorsk Messingkvintett og The Progression Ensemble Oslo verk som fokuserer på det stille, det vakre og det lyriske, med inspirasjon fra naturen. Det blir urfremføring av «5 stykker om Stillhet» for messingkvintett, og «Vox Terra» for solo cello. I tillegg får vi også høre de tidligere verkene «Imprints», «The Thin Line» og «As The Wind Behaves.»

Gjennom plateinnspillinger, konserter og musikkvideoer har NyNorsk Messingkvintett de siste årene presentert komponistportretter av sentrale norske komponister, som Nils Henrik Asheim, Knut Vaage og Marcus Paus. Nå er turen kommet til Bjørn Bolstad Skjelbred. Skjelbred er født og bosatt i Oslo. Han har en bred og variert musikalsk bakgrunn, og musikken hans er blitt fremført i flere europeiske land, USA og Canada, i tillegg til de nordiske landene.

Gjesteartister er THE PROGRESSION ENSEMBLE OSLO, som ble etablert av Skjelbred i 2018. Ensemblet består av musikerne Ole Martin Huser-Olsen (gitar), Tove M. Erikstad (cello) og Maren Sofie Nyland Johansen (akkordeon).

Natur har alltid inspirert meg, og stillhet er en del av naturopplevelsen. Naturen forteller oss noe om vår egen skjøre eksistens i verden.
For meg er stillhet en del av musikken, som kontrast til lyden. Stillhet kan vekke refleksjon rundt musikken hos lytteren, få lytteren til å lytte innover.
Naturen er viktig for de fleste, og nå vet vi hvordan menneskers adferd truer balansen i naturen. Derfor er det viktig for meg å formidle noe om hva naturen betyr, og stillhet, fordi begge er truet.
Bjørn Bolstad Skjelbred, komponist

Medvirkende

NyNorsk Messingkvintett
The Progression Ensemble Oslo
Tove M. Erikstad, cello
Bjørn Bolstad Skjelbred, komponist

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.
Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner kl 14.30 på selve konsertdagen, slik at du kan reservere gode sitteplasser.

Bar

Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar ligger rett utenfor døren vår. Der kan publikum kan nyte noe godt i glasset før konsert, men det er lurt å gå opp på Gamle Raadhus Scene og reservere plass først. Da får du bedre plass.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.