Prisinfo
https://www.mela.no/arrangement/raganor/

Sted
Melahuset

Om arrangøren

Melahuset ble etablert i 2016 og er en scene for flerkulturelle kunst- og kulturuttrykk. Huset har tatt på seg oppdraget å være en samlende arena for kulturelt mangfold, og fanger opp, styrker og formidler de kulturuttrykkene som har kommet til Norge gjennom migrasjon.Kalender

Engegård, Svendsrud og Haugen trio i Trysil

13/04/2024 Kl. 15.00

Innlandet

Operapub på Grønland Boulebar

13/04/2024 Kl. 19:00

Oslo

Lørdagsopera

13/04/2024 Kl. 16:00

Oslo

RagaNor

26/05/2023 kl. 18:00

Bli med på en uforglemmelig musikalsk reise med Melas eget ragaensemble, RagaNor, fredag 26.mai kl. 18. De seks talentfulle musikerne i RagaNor inviterer til en musikalsk reise gjennom qawwali- og ghazal-musikkens rike og stemningsfulle verden, og publikum kan glede seg over en unik blanding av denne tradisjonelle musikken fra subkontinentet.

RagaNor ble etablert i 2016 og fremfører qawwali- og ghazal-musikk, inspirert av legender som Mehdi Hassan, Nusrat Fateh Ali Khan og Abida Parveen. Bandet har spilt jevnlig på en rekke festivaler, inkludert Oslo Mela. RagaNor er kjent for sine fantastiske liveopptredener, og publikum blir ofte revet med av den unike og stemningsfulle musikken deres. Med sin stadig økende popularitet, har RagaNor etablert seg som et talentfult og spennende ragaband i Norge.

Syed Ali: Vokal og harmonium

Jamil Malik: Vokal og harmonium

Wali B. Ammar: Vokal og gitar

Sam Roberts: Tabla

Islam Umar: Rabab

Faheem Ajmal: Vokal og harmonium