Prisinfo
200
Billetter

Sted
Kunstnerens Hus Oslo
Nettside

Om arrangøren

Kunstnerenes HusKalender

Jubileumskonsert – Schola 60 år!

15/06/2024 Kl. 17.00

Oslo

Irsk søndagskonsert med Caraid

16/06/2024 Kl. 15:00

Oslo

POING Musikk i utstillingen Hester dør stående

13/03/2022 kl. 18:oo

Velkommen til en konsert i Hanne Tyrmis verden. En verden der ting henger. Musikk i et rom hvor lyder og ting har sin plass. Samtidig, musikk i et rom hvor du kan gi ørene dine et lite dytt, og da kan alt svinge i den ene eller andre retningen. Før det igjen faller på plass.

Denne søndagen møter vi POING på konsert med musikk komponert for POING. Det blir det tre urfremføringer! Musikk av Jonas Skaarud, en ung komponist fra Odal som fikk Edvard prisen i 2018 da han fremdeles var student i Oslo. Samt urfremføringer av Miklós Maros, en ungarer som flyttet til Sverige og Wladimir Pantchev, en bulgarer som flyttet til Wien. Dere får høre musikk som er stille og skjør, men også leken og dansaktig. Alltid overbevisende spilt av musikerne i POING.

POING ble grunnlagt i 1999 av Frode Haltli (akkordeon), Håkon Thelin (kontrabass) og Rolf-Erik Nystrøm (saksofoner). For POING har alltid det viktigste vært å gjøre en forskjell. Enten ved å realisere en komponists «umulige» drømmer, overraske et blasert publikum ved å vise at samtidsmusikk er underholdende, og at det innenfor underholdning og galskap kan eksistere et sterkt politisk engasjement og eksistensiell dybde.