Prisinfo
Fri entré

Sted
Operahøgskolen i Oslo, KHiO
Nettside

Om arrangøren

OperahøgskolenKalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Oslo Operafestival – Urpremiere: Anima

17/09/2023 kl. 17:00

Anima henter sitt utgangspunkt i en scene malt opp av forfatteren Italo Calvino.

To menn, begge forfattere, holdes fanget et sted uten å vite hvilke anklager som rettes mot dem. De er usikre på hvor de er, og de bruker tiden på å skrive. Begge lengter bort. En dag får de øye på en kvinne. Hvem er hun? Hvorfor er hun her? Og viktigere — kan hun hjelpe fangene fri?

Dirigent og komponist Håkon Daniel Nystedt har skrevet en opera sammen med regissør og librettist Peter Bäckström. Ideen har ligget hos dem lenge, og i forbindelse med Håkon Daniel Nystedts stipendiatstilling ved operahøgskolen har verket latt seg realisere.

Operaen er full av humor og poesi, og er musikalsk tilgjengelig for alle. I sitt PhD-arbeid ved KHiO, ser Håkon Daniel Nystedt på muligheter fra teaterverdenen i opera. Solistensemblet består av to operasangere og en syngende skuespiller.

Velkommen til en varm opera utenom det vanlige!

Varighet: ca 50 minutter

Oppsetningen er en del av Håkon Daniel Nystedts stipendiatprosjekt i kunstnerisk utviklingsarbeid ved operahøgskolen i Oslo, og det vil derfor være gratis entré!

Det er mulig å reservere billetter via KHiOs hjemmeside.

Medvirkende

Musikalsk ledelse: Håkon Daniel Nystedt
Regi: Peter Bäckström
Den ene forfatteren: Violetta Peschanskaya
Den andre forfatteren: Karen Mathilde Heier Hovd
Kvinnen: Anette Sissener Amundsen
Klarinett: Josefine Høydahl
Fiolin: Magnus Boye Hansen
Bratsj: Nanna Ikutomi Sørli
Cello: Ulrikke Henninen
Klaver: Torgeir Koppang

Billetter

Fri entré

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå på opera og konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene og gjøre dem mer tilgjengelig for dem mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå i underkant av 2000 medlemmer og det koster kun kr 50,- å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Gjør du ikke det, vanker det dessverre en bot. Det er alltid lang venteliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Du kan gi den til en venn også.
Meld deg på via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter på de fleste billetter på Gamle Raadhus Scene! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå inn på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.