Prisinfo
Fri entrè, men du må hente ut billett
Billetter

Sted
Trikkesløyfen ved Stortorget 5
Nettside

Om arrangøren

Trikken
Oslo Operafestival
Opera til folketKalender

Konsert: Palette

20/06/2024 Kl. 19:30, Døren (og baren) åpner kl. 18:30

Oslo

The Handover // Becco

20/06/2024 Kl. 20

Oslo

Salif Keita-konsert

21/06/2024 Kl. 19.30

Viken

Ensemble KammerKlang i Bugården kirke

21/06/2024 Kl. 18

Vestfold og Telemark

Oslo Operafestival – Operatrikken 1

18/09/2022 kl. 13:00

Etter to år med pandemi er endelig Operatrikken på skinnene igjen. Her blir det kjente arier og kanskje en duett eller to med herlige, unge operatalenter som har sittet i to år og bare ventet på å få synge for publikum igjen.

Medvirkende

Kvartett D’amore

Hannah Edmunds, sopran
Frida Gudim, sopran
Steffen Sortland, tenor
Mattis Austrheim, baryton
Emil Duncumb, klaver
Varighet: Ca. 45 minutter

Billetter

Fri entré, åpent for alle.

Vi ber pent om at du gir beskjed dersom du ikke benytter billettene du har hentet ut. Det er vanligvis lang venteliste og vi setter pris på at så mange som mulig får være med. Tenk på nestemann på listen er du snill.

Adresse

Stortorget (der det er et ekstra trikkespor ved Stortorget 5)
Bruksanvisning for billettbestilling

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemsskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.