Prisinfo
275,-
Billetter

Sted
Teaterkjeller’n
Nettside

Om arrangøren

Opera til folket
Oslo Operafestival
Teaterkjeller’nKalender

The Sequels // Josefine Luna

23/04/2024 Kl. 19:00

Oslo

FIA OFIA – RELEASEKONSERT & ETTERFEST

27/04/2024 Kl. 20:00

Oslo

Lørdagsopera

27/04/2024 Kl. 16:00

Oslo

FIA OFIA – RELEASEKONSERT

27/04/2024 Kl. 20:00

Oslo

Oslo Operafestival – Operacabaret

22/09/2022 kl. 21:00

Når vi inviterer til Operacabaret er det ikke godt å si hva som vil komme til å foregå. Det som er helt sikkert er at publikum skal få seg en god latter, kanskje kommer en tåre eller to også, hvem vet.

Medvirkende

Renate Ekerhovd, sopran
Emelie Kroon, mezzosopran
Jørgen Magnus Haslum, baryton
Christopher Michael Kelley, baryton
Marit Emilie Meidelsen Øvrebø, musikalartist
Mia Bjerkeli Halvorsen, musikalartist
Stefan Ibsen Zlatanos, klaver og kunstnerisk leder

Varighet ca. en time.

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom Ticketmaster. (Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

Adresse

Teaterkjeller’n, Akersgata 38
I kjelleren på Centralteateret

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.