Prisinfo
Fri entré

Sted
Tveten Gård
Nettside

Om arrangøren

Opera, Tveten gård
Oslo Operafestival
Opera til folketKalender

Engegård, Svendsrud og Haugen trio i Trysil

13/04/2024 Kl. 15.00

Innlandet

Operapub på Grønland Boulebar

13/04/2024 Kl. 19:00

Oslo

Lørdagsopera

13/04/2024 Kl. 16:00

Oslo

Oslo Operafestival – Opera for barna: Opera!

18/09/2022 kl. 16:00

Forestillingen Opera! tar utgangspunkt i at vi alle sammen har drømmer og lengsler. Mens én drømmer om å danse og være fri lengter en annen om å få leke med den hun vil. Én drømmer om å bli stor stjerne, mens en annen drømmer om å klare å holde på en hemmelighet.

Barna blir tatt med på en engasjerende reise i operaens verden, og får møte mange ulike karakterer som alle drømmer om forskjellige ting.

Barna får være delaktige, og det hele blir fremført med lekenhet og varme.

Konserten er et samarbeid mellom Tveten gård, Oslo Operafestival og LIONS CLUB Tveita-Vålerenga.

Medvirkende

Kristine Norberg, regi
Ingrid Vetlesen, sopran
Solveig Lie Refvik, klaver
Varighet: Under en time.

Billetter

Fri entré, åpent for alle.

Adresse

Tveten gård, Tvetenveien 101

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen blant unge for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk. Visjonen er å spre interessen for disse kulturformene, og gjøre dem mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca. 2000 medlemmer og det er (enn så lenge) helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. Det er alltid langventeliste og en annen som vil gå i ditt sted, hvis du ikke kan. Gi oss derfor beskjed dersom du ikke benytter billetten din likevel. Meld deg inn via publikung.no

Bli medlem i Opera til folket

Medlemsskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.