Prisinfo
200 NOK

Sted
Herr Nilsen
Nettside

Kalender

Nomzi Kumalo: Første slippkonsert

26/02/2020 kl. 21:00:00

Den sørafrikanskfødte, norskbaserte soloartisten Nomzi Kumalo feirer syv år edru ved å gi ut en kritikerrost debutsingel på eget plateselskap, Kumalo Records.

Den seks ganger Grammyvinnende lydingeniøren Brian Vibberts skrev «WOW! «The Truth» er så ærlig og inderlig. EN FLOTT FLOTT vokalprestasjon med en emosjonell innvirkning!!!» da han hørte den.

«The Truth» hadde premiere på Sør-Afrikas nasjonale urban & contemporary radiostasjon, Metro FM, natten før den ble utgitt. Nomzi overrasket lytterne med sitt første liveintervju noensinne, helt fra Oslo, av ingen ringere enn det sørafrikanske medieikonet Nothemba Madumo. Låten har radiopremiere i Norge, under hennes første norske radiointervju med Ole Sven Engelsvold på NRK P2s “Kulturstripa”, som kommer ut snart.

Nomzi Kumalo kanaliserer sin kreative kraft og fantasi, med valget av frisyre, piercinger og en strengt klassisk svart- og hvitt-stil, en kontrast til de nakne føttene hun har når hun står på scenen. Hun synger uten filter, og oppnår kontakt med publikum med en melankolsk sjelfull lyd og en slående jordnær vokalidentitet som er helt hennes egen. Sanger, låtskriver, poet og maler av følelser: Nomzis neo-soul-popballader handler om kjærlighet og motstandsdyktighet, og om hvordan hun overvinner traumer og avhengighet.

Nomzi har allerede levert en rekke unike og intense konserter i Norge. Hennes dyktige norske band dukket først opp på scenen i 2018, og de har nylig hilst velkommen en bassist og en bosnisk trekkspiller til bandet. Før singeldebuten har hun allerede opptrådt på arenaer som Oslo konserthus og Nobels fredssenter. Nå, for første gang og endelig, får publikum oppleve henne live på scenen på Herr Nilsen, på hennes egen slippkonsert 26. februar 2020!

Hennes band: Eirik Fjelde (piano), Christer Jørgensen (trommer), Arnljot Nordvik (gitar), Andreas Haga (bass), Almir Meskovic (trekkspill)

Lytt på HearNow: https://nomzikumalo.com/hearnow/
Les på Website: https://nomzikumalo.com
Se på Instagram: www.Instagram.com/Nomzikumalo

Stillinger

Treblåslærer

Hemnes Kulturskole

Prosjektmedarbeider i Bodø

Musikkontoret Nord

Daglig leder

Sørnorsk jazzsenter

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev