Prisinfo
Billetter kjøpes via Ticketmaster

Sted
Svenska Margaretakyrkan
Nettside

Om arrangøren

Oslo Internasjonale KirkemusikkfestivalKalender

Ensemble KammerKlang i Bugården kirke

21/06/2024 Kl. 18

Vestfold og Telemark

Salif Keita-konsert

21/06/2024 Kl. 19.30

Viken

Valdres sommersymfoni – festivalen

21/06/2024 Kl. 1800

Innlandet

Nattergalen – familieforestilling

09/09/2023 kl. 14.00 og 16.00

EVEN GUTSVEEN
STINIUS MAURSTAD
INGEBORG MANTOR
BJØRK-GUINEVERE KINSELLE EIDE

Nattergalen er historien om fuglen som sang så vakkert at selv Keiseren måtte gråte. Sangfuglen blir elsket og forgudet både på palasset og i landsbyen, helt til den blir erstattet av en mekanisk kunstfugl som kan synge akkurat den samme sangen, hvor og når man vil. Dette fører til at den ekte nattergalen flyr av sted. Og når den mekaniske fuglen etter en stund slår seg vrang, begynner problemene …

H.C. Andersens eventyr har gledet både barn og voksne gjennom flere generasjoner, og fortellingen er minst like aktuell i dag som da Andersen skrev den for 180 år siden. Vi mottar impulser fra alle kanter til enhver tid, og stillheten er blitt en sjelden vare. Hva gjør dette med oss?

Kirkemusikkfestivalen inviterer barn, unge og voksne til en spennende blanding av fortellerteater og konsert. I den sceniske forestillingen Nattergalen tar fire musikere og skuespillere publikum med inn i en fargerik eventyr- verden med fiolinspill, humor og litt alvor. Historien er tonesatt av Jacob Beranek Hvattum. Forestillingen fremføres av gruppen Bøtteballetten.

Nattergalen ble første gang produsert i samarbeid med Miniøya for Miniøyas nye satsing “Minimusikk” våren 2020.

Foto: Georg August Pound Sekkelsten