Prisinfo
Fri entré

Sted
Sentralen

Om arrangøren

AksentKalender

Minikonsert og plateslipp med Håvard Svendsrud på Sentralen

25/09/2023 kl. 19.00

Håvard Svendsrud, opprinnelig fra Modum i Viken, er kjent som en av Skandinavias mest aktive utøvere på trekkspill/akkordeon. Han har vært profesjonell frilansmusiker i 25 år, og er kjent fra et bredt spekter av musikkprosjekter, både som solist og i ulike samarbeid.

Håvard Svendsrud har tidligere utgitt to klassiske plater, som har nådd et internasjonalt publikum. Høsten 2023 lanserer Svendsrud sin tredje CD med klassisk musikk. Innholdet på platen er barokkmusikk skrevet av Johann Sebastian Bach (1685-1750), derav tittelen «Selected Works by Johann Sebastian Bach». Platen er innspilt våren 2023 i Maridalen Kirke i Oslo, med Geir Inge Lotsberg som produsent. Albumet gis ut på Svendsruds eget plateselskap Aksent, og blir tilgjengelig både som fysisk CD og på alle strømmetjenester. Utgivelsen er støttet økonomisk av Fond for lyd og bilde og Fond for utøvende kunstnere.

Den nye plateutgivelsen blir markert på flere måter, blant annet med et plateslipp i Vinterhagen på Sentralen i Oslo, mandag 25. september kl. 19.00. Det vil bli en minikonsert med utdrag fra albumet, videre vil det være enkel servering og salg og signering av den nye plata. Arrangementet har fri entré.