Prisinfo
200,-/100,-
Billetter

Sted
Gamle Raadhus Scene
Nettside

Om arrangøren

Opera til folketKalender

Lørdagsopera – Utdrag fra kjente operaer

05/03/2022 kl. 15:30

Lørdagsopera arrangeres hver lørdag unntatt påskeaften fra og med 5. februar til og med 30. april. Dørene og baren åpner kl 14.30.

Hvis det er utsolgt, kan du sjekke om det er ny Lørdagsopera på kvelden. Det er det f.eks. den 5. mars kl. 18.00.

Vi lover høy kvalitet og godt humør, høye toner, sorg og drama i beste operastil. Sangerne presenterer selv hva de synger. Det blir kjente og kjære arier og duetter og noen ganger vil det være et tema gjennom forestillingen eller et utdrag fra en opera.

I dag har vi storfint besøk fra Høyskolen Barratt Due som skal vise utdrag fra Utdrag fra Fidelio, Jegerbruden, The Telephone og Figaros bryllup.

Medvirkende
Studenter fra Barrat Due musikkinstitutt

Det blir visning 6. mars kl. 15.30 og kl 19.00 også.

Covid-19

Vi minner om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme. Har dere spørsmål, ring daglig leder Gjøril Songvoll på mobil: 95 23 24 01

Billetter
Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. Det er også mulig å kjøpe billetter i døren så sant det ikke er utsolgt.

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, på den måten vet vi hvem som kan sitte sammen).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

(Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no