Prisinfo
200,-/150,-
Billetter

Sted
Gamle Raadhus Scene
Nettside

Om arrangøren

Opera til folketKalender

Engegård, Svendsrud og Haugen trio i Trysil

13/04/2024 Kl. 15.00

Innlandet

Operapub på Grønland Boulebar

13/04/2024 Kl. 19:00

Oslo

Lørdagsopera

13/04/2024 Kl. 16:00

Oslo

Lørdagsopera – DON PASQUALE (utdrag)

28/05/2022 kl. 15:30

Den gamle, men steinrike Don Pasquale vil gifte seg. Hans rebelske nevø, Ernesto er veldig forelsket i en vakker ung dame som heter Norina. Don Pasquale ønsker heller å gifte bort nevøen til en annen dame, men Ernesto brånekter og krangelen er i gang. Dette kulminerer i at Don Pasquale bestemmer seg for å prøve sin lykke med Norina. Og på den måten slippe å etterlate seg en krone til den bortskjemte nevøen.

Norina ønsker overhode ikke å gifte seg med Don Pasquale. Hun ønsker derimot å narre Don Pasquale, så hun går med på det. Hun gifter seg med Don Pasquale og utnytter den gamle mannen. Don Paquale ser at regningene flyter over og innser at Norina ikke er en lett personlighet. Han blir desperat og vil skilles etter mindre enn et døgn inn i ekteskapet.

Planen til Norina går som planlagt. Ernesto og Norina møtes hagen, og de to erklærer sin kjærlighet.

Medvirkende
Victoria Joner, sopran
Gustav N. Hasfjord, tenor
Jørgen Magnus Haslum, baryton
Olga Jørgensen, klaver

Covid-19
Vi minner om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme. Har dere spørsmål, ring daglig leder Gjøril Songvoll på mobil: 95 23 24 01

Billetter
Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. Dersom det er utsolgt, send oss en sms samme dag minst to timer før på nr. 95 23 24 01, så kan det være vi finner plass til deg likevel.

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:
Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, på den måten vet vi hvem som kan sitte sammen).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

(Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

PublikUng
PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no