Prisinfo
200,-
Billetter

Sted
gamle Raadhus Scene
Nettside

Om arrangøren

Natalia SamborskaKalender

Operapub på Grønland Boulebar

24/02/2024 Kl. 19:00

Oslo

Islandsk utbrot i Bergen

24/02/2024 Kl. 18.00

Vestland

Opera og Gourmet på Ekebergrestauranten

28/02/2024 Kl. 18:00

Oslo

DUESUND

28/02/2024 Kl. 20:00

Vestland

La Llorona, den gråtende klarinett

21/05/2022 kl. 19:00

Den dyktige klarinettisten Natalia Samborska presenterer soloprosjektet La Llorona, den gråtende klarinett.
Programmet er en unik reise som Natalia Samborska inviterer publikum på. Fra barokk til balkansk folkemusikk, fra flamencorytmer til latinamerikanske og meksikanske folkemelodier. Hun vil også fremføre egenkomponerte sanger for første gang, dermed er det også urpremiere for disse sangene.

Dette blir en konsert med langt mer enn soloklarinett. Det blir bl.a. elektronikk og sexy vintage-synth som Yamaha CP. Natalia synger på flere språk. og hun skriver om forskjellige emosjoner. Alt fra latter til tårer, og katharsis, et fenomen som hun vil dele med tilhørerne.

Covid-19
Vi minner om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme. Har dere spørsmål, ring daglig leder Gjøril Songvoll på mobil: 95 23 24 01

Billetter
Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. Dersom det er utsolgt, send oss en sms samme dag på nr. 95 23 24 01, så kan det være vi finner plass til deg likevel.

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania Torv 1, Oslo
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania Torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, på den måten vet vi hvem som kan sitte sammen).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til: info@operatilfolket.no

(Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no