Prisinfo
150,-/100,-/75,-
Billetter

Sted
Gamle Raadhus Scene
Nettside

Om arrangøren

Arena:KlassiskKalender

Opera for barna – I gudenes rike

01/12/2022 Kl. 11:30

Oslo

Roligt att höra – Kenneth Karlsson 70

02/12/2022 Kl. 20.00

Oslo

Kontrapunkt – Klassisk spørrekonkurranse

22/04/2022 kl. 19:00

For deg som ikke husker det: Kontrapunkt var den populære samnordiske TV-spørrekonkurransen om klassisk musikk. Den ble den gang ledet av legendariske Sten Broman fra 1964 til 1980 og Sixten Nordström fra 1985 til 1998. Tradisjonelt konkurrerte et lag fra hvert av de nordiske land i hvor stor kunnskap de hadde om klassisk musikk. Klassisk (tidl. Musikkens venner) gjenopplivet denne klassiske quizkonkurransen i 2019 og håper det kan bli en tradisjon.

I løpet av kvelden blir det  fremført musikkeksempler av Ellisiv Tandberg (klaver), Thomas Ruud (tenor) og Dorina Komani (klaver). Det hele ledes av Gjøril Songvoll, og dommere er Kari Standal Pavelich og Anderz Døving.

Billetter
Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom Hoopla

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania Torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania Torv og ser nedover Rådhusgata mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

PublikUng
PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca 2000 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no

Stillinger

Daglig leder

Sørnorsk jazzsenter

Programplanlegger

Stavanger Symfoniorkester

Administrerende direktør

Stavanger Symfoniorkester

Rådgiver kommunikasjon og marked

Norske Kulturarrangører

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev