Prisinfo
170,-
Billetter

Sted
Gamle Raadhus Scene
Nettside

Om arrangøren

Knut Olav RygnestadKalender

Jubileumskonsert – Schola 60 år!

15/06/2024 Kl. 17.00

Oslo

Irsk søndagskonsert med Caraid

16/06/2024 Kl. 15:00

Oslo

KONSERT: UTALLIGE STJERNER FALT – Tonesettinger av Guðfinna Jónsdóttirs poesi.

21/01/2023 kl. 19:00

I samarbeid med sangeren Helga Ragnarsdóttir har komponisten Knut Olav Rygnestad tonesatt hennes dikt for sang og piano, med målet å gjøre dem mer kjent i Island og resten av verden. Vi vil få blant annet få høre om Guðfinnas søster, som døde veldig ung og som beskrives som en av «To roser, som Herren gav én sjel», den evige reisen mot et vakkert blått fjell i horisonten, og en vill og fargerik beskrivelse av Nord-Islands utemmede skjønnhet. Foto © Christopher Nielsen

Guðfinna Jónsdóttir (1899–1946) fra Hömrum var en organist og poet som levde et stillferdig og isolert liv i Nord-Island. Hun skrev en rekke vakre dikt om sitt liv, som var fylt med tragedier, dødsfall og ugjengjeldt kjærlighet. I sin samtid var hun imidlertid ikke godt kjent utenfor sin hjemby, og i dag er hun mer eller mindre glemt.

Konserten spilles også:

20. januar kl 19:00 – Rotvoll kunstnerkollektiv, Trondheim
23. januar kl 19:00 – Galleriet, Kulturhuset i Bergen

Prosjektet har mottatt støtte fra det norske Kulturrådet og Hljóðritasjóður Rannís.

Medvirkende

Helga Ragnarsdóttir
Knut Olav Rygnestad

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.
Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner kl 14.30 på selve konsertdagen, slik at du kan reservere gode sitteplasser.

Barn under 6 år har gratis inngang.

Bar

Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar ligger rett utenfor døren vår. Der kan publikum kan nyte noe godt i glasset før konsert, men det er lurt å gå opp på Gamle Raadhus Scene og reservere plass først. Da får du bedre plass.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.