Prisinfo
160,-
Billetter

Sted
Gamle Raadhus Scene
Nettside

Om arrangøren

Celina og Manie ElinaKalender

Konsert: New York? New York?!

22/04/2023 kl. 19:00

I New York? New York?! tar Celina og Maine Eline publikum med på en hyllest av musikkteaterets selvskrevne mekka – New York og Broadway!

Til sommeren reiser jentene nettopp hit for å fordype seg i Bob Fosses materiale. Med låter fra ulike musikaler vil de male et musikalsk bilde av hvordan de ser for seg turen – fra idé, via planlegging, til gjennomføring. Går turen smertefritt for seg, eller vil det dukke opp utfordringer med å dele rom og seng i én måned?

New York? New York?! byr på låter fra både nyere og eldre musikaler, sang, dans og skuespill, latter og kanskje litt gråt. Materiale fra Bob Fosse er også selvskrevent på programmet. Konserten byr på noe for enhver smak.

I New York skal Celina og Maine Eline delta på The Verdon Fosse Legacy Professional Training Program – et fire ukers kurs i Bob Fosses unike verden. Inntektene fra konserten går til utgiftene de har i forbindelse med kurset.

Billetter

For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom Tikkio.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp 30 min. før forestilling, slik at du kan reservere gode sitteplasser.

Bar

Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar ligger rett utenfor døren vår. Der kan publikum nyte noe godt i glasset før konsert, men det er lurt å gå opp på Gamle Raadhus Scene og reservere plass først. Da får du bedre plass.

Adresse

Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bli medlem i Opera til folket

Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.