Prisinfo
350
Billetter

Sted
Emanuel Vigeland museum
Nettside

Om arrangøren

Sonica MusicKalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Konsert med Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

29/06/2021 kl. 19.00

I mer enn 20 år har Sonia Loinsworth holdt konsertserier i det spesielle klangrommet i Emanuel Vigeland Museum 2 ganger i året.

I Juni måned kommer en helt unik konsertserie i Oslo når Sonia Loinsworth går tilbake inn i Tomba Emmanuelle – til rommet der unnfangelsen, fødselen og døden står side om side – i 25 sekunders etterklang – og gjør den basale og rå siden av virkeligheten virkelig. Musikken er vokalbasert og består av overtonesang, eksperimentell vokal og meditativ musikk.

Det blir performance-konserter med kun 5 tilstede i publikum per gang. Dette blir en intens og helt unik opplevelse – både for den som besøker og for den som synger.

REFERANSER

«Takk for en nydelig konsertopplevelse i Emanuel Vigeland Museum i går. Det var så monumentalt og stille på samme tid, og helt usedvanlig vakkert. Jeg har aldri hørt noen synge Kyrie Eleison på den måten før, så eksotisk og samtidig meditativt. Håper det blir flere konserter i Oslo-området snart!»

«Takker for en FANTASTISK konsert i Emanuel Vigelands Mausoleèt. Gjenklangen i Mausoleèt ga sangen et kraftigere uttrykk og gjorde det vidunderlig vakkert. Hårene reiste seg!Det ga gjenklang langt inne i sjelen.»

Sonia Loinsworth er sanger, komponist, forfatter, kulturprodusent og seriegründer.
Hun har en 30 år lang karriere bak seg som sanger med egenskrevet musikk og har reist Europa rundt med konserter og undervisning i sang og indre fordypning. Hun har utgitt 4 album med egen musikk på verdensmarkedet, i CD-platenes tid, og har spilt over 3000 konserter.

Hun er inspirert av vokalmusikk fra mange av de store verdenstradisjonene, fra Gregoriansk sang, overtonesang både i det gyldne og det nasale/Tuvinske vokalidealet, klassisk Hindustani (Nord-Indisk raga), arabiske vokalornamenteringer, og det metalliske klangideal fra Himalaya-regionen.
Hun har også eksperimentert ute i grensene for det vokale registeret, og eksperimentell vokalbruk inngår i denne Performance-liknende konserten.

NB! 5 billetter per konsert.

Konsertene er støttet av Norsk Kulturråd