Prisinfo
150,-/100,-
Billetter

Sted
Gamle Raadhus Scene
Nettside

Om arrangøren

Opera til folketKalender

Konsert med Eira og Olga

03/12/2021 kl. 14:30

Mezzosopran Eira Huse og pianist Olga Jørgensen skal snart delta i Concours Nadia et Lili Boulanger i Paris, og vil på konserten presentere et variert, men nøye utvalgt, knippe Lieder.

Det blir franske mélodies av komponister som Nadia og Lili Boulanger, Saint-Saëns, Ravel, Poulenc, lieder av Brahms, Schubert, Beethoven og Mozart, og sanger av Grieg, Irgens-Jensen og Barber – og noen overraskelser. Eira og Olga har spilt sammen i fem år, og gleder seg til å dele sin kjærlighet for liedkunsten med publikum.

Sted: Gamle Raadhus Scene, Christiania Torv 1, Oslo
Billetter: 150,- /100,- (operamedlemmer)

Covid-19
Vi ber alle fortsette å bruke antibac når dere ankommer våre lokaler.
Vi må også minne om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme.
Har dere spørsmål, ring daglig leder Gjøril Songvoll på mobil: 95 23 24 01

Bruksanvisning for billettbestilling
Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, på den måten vet vi hvem som kan sitte sammen). Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt. Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til: info@operatilfolket.no

(Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

PublikUng
PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no