Prisinfo
Fri entré
Billetter

Sted
Gamle Raadhus Scene
Nettside

Om arrangøren

Artisten selvKalender

Musikkrettigheter 101

01/12/2023 Kl. 12:30

Oslo

ASTERISK | Tobias Kvendseth: shame tapes

01/12/2023 Kl. 19.30

Vestland

7x7x7

02/12/2023 Kl. 19:00

Oslo

Candlelight: A Tribute to Ludovico Einaudi

09/12/2023 Kl. 17:00

Oslo

Konsert: KJØTTDEIGBRUS

03/05/2023 kl. 19:30

Elias Nurmi Schomers, masterstudent i komposisjon ved NMH, lager en avsluttende konsert og viser nye og eldre verk med video, instrumenter og performere, pappesker, kjøleskap, kokeplate, doppelgangers og flere ting.

Medvirkende:
Maren Sofie Nyland Johansen, Eivind Holmboe Leifsen, Astrid Solberg, Jonas Evenstad, Magnus Breivik Løvseth, Guoste Tamulynaite, Fredrik Storsveen, Tomas Laukvik Nannestad, Eline Storheim

Program:
Double-trouble (evil twin)
for trekkspill, saksofon og video

Grau-gräulich 1-3
video

I WANNA BE LIKE
for performer og video

KJØTTDEIGBRUS
for saksofon, tuba, slagverk, ASMR, trekkspill, elgitar, synthesizer, kameramann, performer og video

Billetter
For å sikre deg billett anbefaler vi å kjøpe denne gjennom TicketCo.
Forutsatt at det ikke er helt utsolgt kan billetter også kjøpes i døra før konserten.
Dersom det er utsolgt på TicketCo kan du ta kontakt på på sms samme dag, da vi av og til får avbestillinger. Send sms til 95 23 24 01.
Vi har ikke plassbilletter, så vi anbefaler å møte opp når dørene åpner 30 min før forestillingen begynner, slik at du kan reservere gode sitteplasser.

Bar
Vi har ikke skjenkebevilling på Gamle Raadhus Scene lenger, men fortvil ikke. Skyggesiden bar ligger rett utenfor døren vår. Der kan publikum kan nyte noe godt i glasset før konsert, men det er lurt å gå opp på Gamle Raadhus Scene og reservere plass først. Da får du bedre plass.

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rådhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:
Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, så sparer du masse tid).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

Bli medlem i Opera til folket
Medlemskap har en engangspris på kr 100,- og gir deg bl.a. rabatterte billetter! Ved påmelding vil du få tilsendt en e-post med betalingsinfo. Gå på forsiden til Opera til folket og meld deg på. Scroll helt nederst på siden.