Prisinfo
200,-/150,-
Billetter

Sted
Gamle Raadhus Scene
Nettside

Om arrangøren

Lars Fredrik NystadKalender

Jubileumskonsert – Schola 60 år!

15/06/2024 Kl. 17.00

Oslo

Irsk søndagskonsert med Caraid

16/06/2024 Kl. 15:00

Oslo

Klaverkonsert med Lars Fredrik Nystad

02/06/2022 kl. 19:00

Lars Fredrik Nystad (f. 1991) er en norsk pianist som i flere år har stått i fremste rekke blant landets unge musikere. Han debuterte som solist med Bergen Filharmoniske Orkester i 2012 under De unges konsert, oghar samarbeidet med dirigenter som Eivind Gullberg-Jensen og Torodd Wigum. I 2016 gjorde han sin solo debut i Universitetets aula i Oslo, og han fullførte det samme året det prestisjefulle solist diplom-studie ved Norges musikkhøgskole i Oslo. Hans tidligere lærere har inkludert Jiri Hlinka, Einar Steen-Nøkleberg, Håvard Gimse, Sveinung Bjelland og Julia Mustonen-Dahlkvist. I 2016 mottok han Robert Levin-prisen, som deles ut til landets fremste pianister.

Lars har en utøvende bachelorgrad fra Barratt Due musikkinstitutt og Norges musikkhøgskole, samt et såkalt solist-diplom fra Norges musikkhøgskole. Sistnevnte er en en spesiell mastergrad for solister på internasjonalt nivå.

Han vant 1. pris i Ungdommens musikkmesterskap i 2013, og har siden vært finalist i den 9. Nordic Piano Competition 2019, semifinalist i både den 5. og 6. Top of The World International Competition, samt mottager av den prestisjefulle Grieg-prisen under den 16. Edvard Grieg International Piano Competition.

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen. Rett ved siden av Rødhusgata 30.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

(Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå ca 2000 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no