Prisinfo
Student: 150 ,- ordinær: 200,-
Billetter

Sted
Paulus kirke
Nettside

Om arrangøren

Kammerkoret NOVA er et ambisiøst kor som har som høyeste mål å formidle vakker musikk og berøre menneskene som hører på. Kammerkoret NOVA arbeider aktivt for å utvikle musikalske konsepter som gir publikum gode opplevelser, og som får koret og enkeltsangerne til å vokse.

Koret har sin base i den klassiske kortradisjonen, og det har ved flere anledninger bestilt verk fra anerkjente norske komponister. Gjennom årene har Kammerkoret NOVA også samarbeidet med et bredt spekter av orkestre, musikere og skuespillere. Koret holder jevnlig konserter i Oslo og omegn, og reiser ofte i inn- og utland. Koret har mottatt priser og utmerkelser i flere prestisjetunge, internasjonale konkurranser; den siste under kammerkorfestivalen i Marktoberdorf i Tyskland sommeren 2017, der koret vant 1. pris i tillegg til en spesialpris for beste tolkning av et romantisk verk.Kalender

BYOHP: Numinous Beginnings

28/11/2020 Kl. 12.00

Vestland

Kampenjazz Lyder Røed kvintett

29/11/2020 Kl. 20:00

Viken

Kim, alle klokker

06/12/2020 Kl. 18.00

Oslo

Cikada – Ultima 2020

19/09/2929 Kl. 16.00

Oslo

Kim, alle klokker

06/12/2020 kl. 18.00

Kim, alle klokker, ja kim nå før dag i det dunkle!

Andre søndag i advent inviterer Kammerkoret NOVA til en kveld fylt med kjente og ukjente juletoner. Julen er gledens høytid, og på årets julekonsert, Kim, alle klokker, vil vi fremføre noen av de mest gledesfylte julesangene vi har – noen med mindre kjente, men vel så vakre, melodier.

Kim, alle klokker er en kjent og kjær julemelodi for mange, og i år skal vi fremføre denne Grundtvig-salmen i et arrangement av Ørjan Matre. Mer Matre blir det med hans folketoneinspirerte arrangementer av Mitt hjerte alltid vanker og Halleluja, vår strid er endt.

Vi har også med oss perkusjonist David Cariano Timme, som skal være med og virvle juleglitter over konserten vår! David skal blant annet spille med koret i Bachs gledesstrålende virtuose motett Lobet den Herrn, og i Marcus Paus’ vakre og mystiske O magnum mysterium for kor og marimba.

Velkommen til julekonsert med Kammerkoret NOVA!

Dirigent: Julia Selina Blank
Perkusjon: David Cariano Timme

Stillinger

Førsteamanuensis i musikkteori

Norges musikkhøgskole (NMH)

Førsteamanuensis II i obo og engelsk horn

Norges musikkhøgskole (NMH)

Førsteamanuensis II i eufonium

Norges musikkhøgskole (NMH)

Festivalprodusent

Oslo Jazzfestival

Produsent

Midtnorsk jazzsenter, Trondheim

Virksomhetsleder kultur

Eidsvoll kommune

Hovedinstrument-lærer på klarinett

Barratt Due musikkinstitutt

Hovedinstrument-lærer på horn

Barratt Due musikkinstitutt

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev