Prisinfo
Student: 150 ,- ordinær: 200,-
Billetter

Sted
Paulus kirke
Nettside

Om arrangøren

Kammerkoret NOVA er et ambisiøst kor som har som høyeste mål å formidle vakker musikk og berøre menneskene som hører på. Kammerkoret NOVA arbeider aktivt for å utvikle musikalske konsepter som gir publikum gode opplevelser, og som får koret og enkeltsangerne til å vokse.

Koret har sin base i den klassiske kortradisjonen, og det har ved flere anledninger bestilt verk fra anerkjente norske komponister. Gjennom årene har Kammerkoret NOVA også samarbeidet med et bredt spekter av orkestre, musikere og skuespillere. Koret holder jevnlig konserter i Oslo og omegn, og reiser ofte i inn- og utland. Koret har mottatt priser og utmerkelser i flere prestisjetunge, internasjonale konkurranser; den siste under kammerkorfestivalen i Marktoberdorf i Tyskland sommeren 2017, der koret vant 1. pris i tillegg til en spesialpris for beste tolkning av et romantisk verk.Kalender

Fagerborgfestspillene 2021 – Brytningstid

23/04/2021 Kl. 18:00

Viken

Trimolo

25/04/2021 Kl. 20:00

Viken

Regimentets Datter av Gaetano Donizetti

11/08/2021 Kl. 19.30

Viken

Judith Hill

15/10/2021 Kl. 19:00

Viken

Kim, alle klokker

06/12/2020 kl. 18.00

Kim, alle klokker, ja kim nå før dag i det dunkle!

Andre søndag i advent inviterer Kammerkoret NOVA til en kveld fylt med kjente og ukjente juletoner. Julen er gledens høytid, og på årets julekonsert, Kim, alle klokker, vil vi fremføre noen av de mest gledesfylte julesangene vi har – noen med mindre kjente, men vel så vakre, melodier.

Kim, alle klokker er en kjent og kjær julemelodi for mange, og i år skal vi fremføre denne Grundtvig-salmen i et arrangement av Ørjan Matre. Mer Matre blir det med hans folketoneinspirerte arrangementer av Mitt hjerte alltid vanker og Halleluja, vår strid er endt.

Vi har også med oss perkusjonist David Cariano Timme, som skal være med og virvle juleglitter over konserten vår! David skal blant annet spille med koret i Bachs gledesstrålende virtuose motett Lobet den Herrn, og i Marcus Paus’ vakre og mystiske O magnum mysterium for kor og marimba.

Velkommen til julekonsert med Kammerkoret NOVA!

Dirigent: Julia Selina Blank
Perkusjon: David Cariano Timme

Stillinger

Rektor

Rana kulturskole

Kantor/ kirkemusiker

Kongsberg kirkelige fellesråd

Arrangementsansvarlige

Nasjonal jazzscene

Dagleg leiar

Storfjord Kulturhus SA

Slagverkpedagog – 20 % fast stilling

Kulturskolen Rakkestad Kommune

Førsteamanuensis II i eufonium

Norges musikkhøgskole (NMH)

Kulturskolerektor

Østre Toten kommune

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev