Prisinfo
Ordinær: 225,- Student/Barn/Honnør: 175,-
Billetter

Sted
Vestre Aker kirke
Nettside

Om arrangøren

Kammerkoret NOVAKalender

Ensemble KammerKlang med Elin Gripstrand i Nøtterøy kirke

14/04/2024 Kl. 18

Vestfold og Telemark

Ragatid: Shantala Subramanyam Trio

14/04/2024 Kl. 16:30

Oslo

La Bohème

17/04/2024 Kl. 19:00

Viken

Kim, alle klokker

11/12/2022 kl. 18:00

Tredje søndag i advent synger vi julen i møte, og gleden over musikken i klokkenes klang har satt sitt preg på oss i NOVA -og årets julekonsert.
Tittelen på denne er “Kim, alle klokker”, etter N.F.S. Grundtvigs julesalme fra 1856. Grundtvig elsket kirkeklokkenes klang, men aldri var de kjærere for ham enn når de ringte julemorgen og når de – som i hans barndom – «med engelstemmer forkynte julens store glede».

Sammen med perkusjonist David Cariano Timme byr vi på mange typer klokkeklang, og vi gleder oss til å ringe julen inn og sette publikum i ordentlig julestemning. Det blir «Kling no, klokka», «Carol of the bells» og selvfølgelig «Kim, alle klokker»!

I tillegg til mange typer klokkeklang så byr vi på Julekvad, dobbel halleluja og vankende hjerte. Vi har også vært i studio og spilt inn årets tittelnummer i et arrangement av Ørjan Matre, som vi skal synge for dere denne kvelden. Vi vil etter konserten markere utgivelsen med et glass eller en kopp i Vestre Aker menighetshus. Bli gjerne med!

Velkommen til julekonsert med Kammerkoret NOVA!