Prisinfo
100 - 250
Billetter

Sted
Ås kinoteater
Nettside

Om arrangøren

Ås kulturhus, i samarbeid med Studio Abstract Goat.Kalender

Konsert: Palette

20/06/2024 Kl. 19:30, Døren (og baren) åpner kl. 18:30

Oslo

The Handover // Becco

20/06/2024 Kl. 20

Oslo

Salif Keita-konsert

21/06/2024 Kl. 19.30

Viken

Ensemble KammerKlang i Bugården kirke

21/06/2024 Kl. 18

Vestfold og Telemark

Godard/Michel/Cox/Evensen 

12/11/2022 kl. 20.00

Lørdag 12. november kl. 20.00 Ås kinoteater i Ås.

Godard/Michel/Cox/Evensen

Velkommen til en melodisk, europeisk jazzkonsert levert av en enestående, internasjonal kvartett. Besetningen består av tuba, serpent, trompet, bass, trommer og elektronikk. Kvartetten er sammensatt helt spesielt til konsertserien Lurveleven, som foregår på Ås kulturhus denne høsten.

Pris: 250 voksne, 220 honorar, 100 student.

Kvartetten består av franske jazz- og klassisk tubavirtuosen MICHEL GODARD som også spiller forgjengeren til tubaen, et messinginstrument, kjent som Serpent eller slangen. Han er i dag en av de viktigste tubaistene og serpentistene i verden av jazz og improvisert. Michel Godards spill er ekstraordinært på alle måter, en fantastisk teknikk kombinert med den fineste musikalitet tillater ham å gjøre disse tunge instrumentene luftige.

MATTHIEU MICHEL er fra Sveits og blir beskrevet som en av Europas fineste stemmer på trompet og flygelhorn. Hans frasering og melodiske teft gjør han til en av Europas mest etterspurte musiker. I over to tiår har hans eksepsjonelle egenskaper som solist hvert til tjeneste for et uberegnelig antall prosjekter.

ANTHONY COX er internasjonalt anerkjent bassist, arrangør, komponist og pedagog fra Minnesota med lang erfaring fra å jobbe på tvers av musikalske sjangere. Hans karriere har strukket seg over 30 år og inkluderer en omfattende liste over samarbeid, fremføringer og innspillinger med bemerkelsesverdige artister som Sam Rivers, Joe Lovano, Geri Allen, Kenny Wheeler og Dino Saluzzi for å nevne noen.

Trommeslager, computermusiker TERJE EVENSEN jobber innen improvisert moderne jazzmusikk kombinert med elektroelementer og eksperimenterer alltid i et eventyrland der ulike sjangre krysser hverandre. Han kan høres på mer enn 50 album, og folket i Peru, Japan, Storbritannia, Tyskland, Italia, Østerrike, Chile, New Zealand og Norge har vært så heldige å høre ham spille live.

Velkommen!
Konserten er støttet av Kulturrådet.